2777
2789
عنوان

بارداری دوم با ام اس

705 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها.من از سال ۹۰ ام اس دارم.۹۵ ازدواج کردم و ۹۷ با قطع داروقبل و حین بارداری با اجازه پزشک باردار شدم.الان برا بارداری دوم با وجود اینکه پلاک فعال ندارم دکتر میگه نه .کسی اینجا تجربه نداره؟خب دارویی نیست که تو بارداری حمله رخ نده؟دکتر اصلا حاضر نمیشه در موردش حرف بزنم فقط میگه نه  ۸

دکترتو عوض کن ، برو پیش ی متخصص خوب

اگر اونم گفت نه ینی دیگ ن 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دخترم خیلی تنهاست.بعد من میدونم میشه یه داروهایی استفاده کرد تو بارداری جایگزین دارو اصلی که احتمال حمله کم بشه اما دکتر میگه نه.دکتر خوب تو اصفهان غیر از اعتمادی فر گیه

عزیزم من خودم‌تخصصی ندارم اما دوست منم مبتلا هستن ایشونم بچه اول بدون مشکل باردار شدن و بچه هم خداروشکر سالم بود اما چند سال بعدش بدون مشورت با پزشک اصلی خودش که روند درمانشون زیر نظر ایشون بود باردار شدن یعنی پزشک دیگه ای انتخاب کرده بودن ایشون درست راهنمایی نکردن دوستمو الان بچشون بزرگ شده اما هم بیماری خودش خیلیی پیشرفت کرده هم بچه متاسفانه یکم از نظر مغزی مشکل دار هست که نتونسته مدرسته عادی ببرش... دکتر اصلیشون میگن نباید باردار میشدی دوباره ...عزیزم با چند تا متخصص خبره مشورت کنین بعد اقدام‌کنین اشتباه دوست منو انجام ندین

خدای مهربونم 

دخترم چهار سالشه .همش بچه هایمردمو بوس میکنه.میگه‌نگا همهدو تا دارن فقط تو یکی داری.بش میگه مامانی وکتر گفته اگه بیاری مریض میشی میگه پس اون خانوما چرا مریض نشدن