2777
2789
عنوان

سلام بچه ها🌹چه کسی افسردگی داشته و درمان شده؟ کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 30 پست

من خود بیمار انگاری دارم

کلا تصمیم گرفتم به خودم کمک کنم 

ببین قشنگم توی یوتیوب ویدیو آموزشی ببین 

ورزش هم انجام بده

اگه امکانش هست صبحا زود بیدار شو برو پیاده روی

و دوست هم میتونی پیدا کنی دوستای جدید...یکم ترفند داره سعیتو کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرم عزیزم ولی تاثیر چندانی نداره فقط تا باشگاهم و وراجی میکنم خوبم. توی خلوتم داغونم

عزیزم من روانپزشک رفتم در کنارش ورزش و شادی هم برا خودم مهیا کردم ، و درمان شدم، 

راه سختیه ، اما شدنی.

اما به هیچ عنوان به حرف کسانی که میگن روانپزشک نرو، دارو نخور گوش نکن، اینا خودشون درگیر بیماری نبودن و عواقب افسردگی رو نمیدونن

نزدیک سه ماه پیش روانشناس هم رفتم. اما هم هزینه هاش خیلی بالا بود هم خیلی کاربردی نبود برام.  ...

منم پولشو ندارم تصمیم گرفتم اول خودم اراده کنم و بعدش هم یوتیوب...

همینقدر ازم بر میاد 

عزیزم من روانپزشک رفتم در کنارش ورزش و شادی هم برا خودم مهیا کردم ، و درمان شدم،  راه سختیه ، ...

منم کاملا موافقم روانشناس و روانپزشک دو معجزه واقعی برای بیماری های فکری و روحی....هستن 

حتی منی که شرایطشو ندارم از طریق یوتیوب اقدام میکنم

منم کاملا موافقم روانشناس و روانپزشک دو معجزه واقعی برای بیماری های فکری و روحی....هستن  حتی م ...

بله عزیزم  ، اما گاهی دارو نیاز هست ، و نمیشه خود درمانی کرد و یا کافی نیست.

اما گاه شخص به دارو نیاز نداره و با چند متد بهتر میشه 

من خود بیمار انگاری دارم کلا تصمیم گرفتم به خودم کمک کنم  ببین قشنگم توی یوتیوب ویدیو آموزشی ...

ممنون دوست قشنگم. چقدر دلسوزانه نوشتی. مدتهاست کتابهای روانشناسی و خودشناسی و موفقیت رو زیر و رو میکنم. گاهی مشاورم میگفت خیییلی به این حیطه واردی و کتابای خوبی رو خوندی . اما ظاهرا ما آدما درگیر یه نقطه کور به اسم ناخودآگاهیم. شاید ضربه ای توی بچگی خوردیم و یادمون نیست. حتی آدم بدبینی هم نیستم و توی جامعه خوشرو و بشاش برخورد میکنم‌. اما انگار قرار نیست از این لعنتی راحت بشم. از بی حوصلگی و بی انگیزگی. 

ممنون دوست قشنگم. چقدر دلسوزانه نوشتی. مدتهاست کتابهای روانشناسی و خودشناسی و موفقیت رو زیر و رو میک ...

قربونت برم من 😍😍😍😍اول از همه از خدا بخواه کمکت کنه دوم از همه هم خودت بخواه و سوم از همه اگه شرایطشو داری روانشناس و روانپزشک...

دیگه حل میشه 

عزیزم من روانپزشک رفتم در کنارش ورزش و شادی هم برا خودم مهیا کردم ، و درمان شدم،  راه سختیه ، ...

آره کاملا موافقم. حدود سه سالیه قرص میخورم. البته با توصیه پزشک عوضشون میکنم. همیشه میگم کاش خیلی زودتر فوبیای قرص اعصاب رو کنار میذاشتم و زودتر برای دکتر و روانشناس اقدام میکردم. 

بله عزیزم  ، اما گاهی دارو نیاز هست ، و نمیشه خود درمانی کرد و یا کافی نیست. اما گاه شخص به دا ...

نه من که واقعا دارو لازمم. یه مدت داروی اضطرابم قطع شد ،قلبم توی دهنم بود. بی علت و خیلی مسخره وار. 

قربونت برم من 😍😍😍😍اول از همه از خدا بخواه کمکت کنه دوم از همه هم خودت بخواه و سوم از همه اگه شرا ...

مرسی فدات شم. بله قطعا. دارم تمام تلاشمو میکنم چه دکتر ،چه مطالعه، چه پادکست و کتاب صوتی ...ولی واقعا یاد ایام ۲۰ سالگی میفتم میگم من همونم؟؟ پرتکاپو ..پر انرژی ..امیدوار.. الان انگار همشون هفت تا کفن پوسوندن.  خدا همه ی مریضا رو شفا بده .. 

حرفای دل منه  به منم راهکار بدین  یه روز خوبم یه روز ن به حدی که نمیتونم از جأم بلند شم ...

واقعا نسل ما چش شده؟ چرا در عین جوانی پیرزن درونمون فعال شده.‌. با بچه که سخت تر هم هست. مثلا من وقتی خیلی نافرم باشم بدنم ناخودآگاه بی حس میشه و خوابم میبره. ولی بچه رسیدگی میخواد.