2777
2789
عنوان

خانمای شاغل یلحظه

269 بازدید | 23 پست

شوهر من امداد هست و اکثرا خونه اس ولی من تا بعداز ظهر سرکارم معمولا ۷ تا ۵،توقع دارم شوهرم توکار خونه کمک کنه ولی جوریه که من میام خونه تازه باید به اون نهارم بدم شما شوهراتون تو کارا کمکتون میکنن؟؟و اینم بگم نیاز مالی نداریم علاقه به کار کردن دارم شوهرمم باهاش موافقه

وکیل شیطون بلا💛تعلیق شده کاربر دانشجو حقوق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من شوهرم کار می کنه و این ربطی به زمان کار و شرایط من نداره ، خصوصیت خودش هست ولی شما اگه می بینی همسرت کار نمی کنه بهتره باهاش درموردش صحبت کنی اگه انجام نداد با توجه به اینکه مشکل مالی ندارید یا نیروی کمکی استخدام کنید یا اینکه کاری با ساعت کاری کمتر رو انتخاب کنید.

وظیفه مرد نیس کارخونه انجام بده همانطورکه وظیفه شماتیس بیرون خونه کارکنید  نمیتونی مجبورش کنی ...

قانونی بخوای حساب کنی وظیفه خانومم نیس کار خونه بکنه

خیلی کمکم می‌کنه انشالله خدا سایه ش رو هزار سال روی سرم نگه داره  و حقش رو بهم حلال کنه

چقدر خوشحال شدم که تو این سایت بلاخره یکی پیدا شد که از شوهرش راضی بلشه ،خداروشکر 

چقدر خوشحال شدم که تو این سایت بلاخره یکی پیدا شد که از شوهرش راضی بلشه ،خداروشکر 

عزیزم فدات بشم انشالله خدا نظر لطفش همیشه بر زندگیت باشه و بدون انسانها به اندازه قلب مهربونشون، دریافت میکنند❤️❤️❤️❤️❤️❤️

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
وظیفه مرد نیس کارخونه انجام بده همانطورکه وظیفه شماتیس بیرون خونه کارکنید  نمیتونی مجبورش کنی ...

مگر اون مرد توی خونه زندگی نمیکنه؟ 

کار خونه اشتراکیست

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌