2777
2789
عنوان

بابام مامانمو زد حالم بده بیاین💔

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 52 پست

ببین منم دختر دارم خیلی حساسن

منم همیشه سعی میکنم جلوشون دعوا نکنیم 

ولی گاها پیش میاد شوهرم اصلا رعایت نمیکنه

جلوی اونا دادوهوار راه میندازه اونا استرس میگیرن

خیلی ناراحت میشم

مطمعنم الان مامانت هم ناراحت هست به خاطر ناراحتی تو

بهش حق بده بعضی چیزها دست خودآدم‌نیست

انشاءالله درست بشه.

روزی هزار و یک مرتبه به نیت محبت و آشتی مامان و بابات ذکر یاوَدود بگو

سوره مزمل ۱۱ مرتبه 

من چند روز  برای زن و شوهری خوندم آشتی کردن

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین حرفارو بنویس رو کاغذ بزار توو جیب لباس بابات 

عزیزم فایده نداره ، اون خودشم تو همچین خانواده ای بزرگ شده بیماره مشکل روانی داره دارو هم میخوره ، ولی مساله اینه که الان ما بچه ها داریم داغون میشیم

نه بابا این کارا چبه مگ فیلمه 

راست میگه بعضی وقتا والدین باید بدونن چ بلایی سر بچه میاد بااین کارهاشون من اگه میدونستم قبلاً همین کارو میکردم تا بابام یکم ب خودش بیاد ما هیچی نمیگفتیم جرعتم نداشتیم رودر رو حرف بزنیم خیلی پیشنهاد خوبیع

راست میگه بعضی وقتا والدین باید بدونن چ بلایی سر بچه میاد بااین کارهاشون من اگه میدونستم قبلاً همین ...

اره خب باید بمه ولی نامه بزاره خیلی مسخرس ب مامانش بگه لطفا مشکلاتو وقتی نیستیم حل کنید ب خاطر خواهر 5سالم حداقل ب نظرم ب مادر بگه بهتره 

بنده خدا خواهرت از قرصا نخور افسردت میکنه تو هر خانواده ای دعوا واقن پیس میاد امشبم میگذره ولی خب می ...

خیلی تلاش کردیم فایده نداره ترک نمیکنه،  من که میخوام ازدواج کنم برم فقد خسته شدم دیگه 

ما یه روز خوش ندیدیم همیشه استرس و دعوا

اره خب باید بمه ولی نامه بزاره خیلی مسخرس ب مامانش بگه لطفا مشکلاتو وقتی نیستیم حل کنید ب خاطر خواهر ...

اره عزیزم ولی ی جوری باید ب باباش بگه ک حداقل اون کوتاه بیاد مادرا ک ماشالا بحث طایفه خودشون میشه هیچجوره کوتاه نمیان. ولی باز پدر بخاطر بچه ها مراعات میکنه

عزیزم فایده نداره ، اون خودشم تو همچین خانواده ای بزرگ شده بیماره مشکل روانی داره دارو هم میخوره ، و ...

میدونم چی میگی خیلی ناراحت شدم واست واسه سنت که حالا باید توو خوشگذرونی باشی ولی شک نکن جواب میده ی نامه واسش بنویس بگو چقد دوسش داری بگو چقد ناراحتی واسش و بهش بگو دلم میخاست میتونستم این همه غمی که توو دلته رو درست کنم چون میدونم واسه اوناس که تبدیل شده به ناراحتی که عصبانی بشی  و بقی چیزایی که گفتی رو بنویس نوشتتو  ی بار که هیچ چند بار میخونه و میره توو ذهنش حتی اگه دفعه اول بازم همون بود رفتارش ولی کم کم اثر میزاره,,,