2777
2789
عنوان

بابام مامانمو زد حالم بده بیاین💔

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 52 پست
ببین منم دختر دارم خیلی حساسن منم همیشه سعی میکنم جلوشون دعوا نکنیم  ولی گاها پیش میاد شوهرم ...

حق میدم بارها ازش خواستم جدا شه ولی ب خاطر ما بچه ها میگه نه

انشاءالله درست بشه. روزی هزار و یک مرتبه به نیت محبت و آشتی مامان و بابات ذکر یاوَدود بگو سوره مزم ...

من تو همین سن کم انقد مشکلات داشتم که حد نداره 

ب خدا اعتقاد دارم ولی راهم ازش جداس چون منو نمیبینه ، چون تاحالا ب دادم نرسیده 

این کارا رو بی فایده میدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره مامانت، ببخشید ولی بابات دیوونه اس ، ازش بخواه ترک کنه و از دکترش بخواه دوز دارو رو ببره بالا

اگه قبول کنه حتما،  خیلی گارد میگیره در برابر دکتر رفتن 

من هم بچه‌گیم بابام مامانما زده جلوی‌چشمام هم الان شوهرم‌منا زده جلوی بچه‌هام‌ برا هر دوتاشون قلبم ...

توروخدا برام دعا کن ، اگه خونه شوهرم اوضام این باشه تنها چیزی که بهش فکر میکنم خودکشیه...

اره خب باید بمه ولی نامه بزاره خیلی مسخرس ب مامانش بگه لطفا مشکلاتو وقتی نیستیم حل کنید ب خاطر خواهر ...

امشب انقد باهاشون دعوا کردم گفتم شما که جنبه ندارین دوتایی باهم جایی نرین ، خودتون ب درک به فکر مام نیستین؟

چیزی نگفتن

اره عزیزم ولی ی جوری باید ب باباش بگه ک حداقل اون کوتاه بیاد مادرا ک ماشالا بحث طایفه خودشون میشه هی ...

امشب جلو ما کم مونده بود بکشه مامانمو ، اصلا آدم کوتاه اومدن نیست بابام ، مامانمم ازون بدتر

توروخدا برام دعا کن ، اگه خونه شوهرم اوضام این باشه تنها چیزی که بهش فکر میکنم خودکشیه...

ببین من به‌خاطر اینکه‌از بچه‌گی توسری خور بار اومدم 

و به خاطر اینکه دیدم مادرم کتک‌خورد چیزی نگفت 

منم کتک خوردم چیزی نگفتم الان هم کار از کار گذشته

تو تا وقتی خودت‌ احساس خوشبختی نکردی هرگز بچه‌نیار

تو سری خور نباش همیشه از خودت دفاع کن 

ذات کسی هیچ‌وقت درست نمیشه نگو درست میشه که نمیشه

به‌خاطر فرار از مشکلات خونه‌ی پدری ازداواج نکن 

با جشم باز ازدواج کن

از چاله‌در نیایی بیوفتی تو چاه 

دعات میکنم عزیرم قوی باش

ببین من به‌خاطر اینکه‌از بچه‌گی توسری خور بار اومدم  و به خاطر اینکه دیدم مادرم کتک‌خورد چیزی ...

امشب واقعا از ته دل ناراحت شدم هم واسه شما هم واسه ی دختر ١٧ ساله وسط این همه استرس,,, ببین عزیزم ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازش زندگیتو تمام شده ندون از حالا شروع کن خودتو بساز عزت نفستو بساز خودتو دوست داشته باش رو قابلیتات تمرکز کن گسترششون بده وقتی قوی سدی کم کم با رفتارت همسرتم عوض میشه شک نکن تا وقتی مظلوم هست ظالمم هست

امشب واقعا از ته دل ناراحت شدم هم واسه شما هم واسه ی دختر ١٧ ساله وسط این همه استرس,,, ببین عزیزم ما ...

😭اشکام درامد

خسته‌ام خیلی تلاش کردم دیگه بریدم

خداییاااا😭 خیلی دلم شکسته

بیشتر از خودم واسه دخترم ناراحتم که تو سن بلوغ استرس میکشه

ببین من به‌خاطر اینکه‌از بچه‌گی توسری خور بار اومدم  و به خاطر اینکه دیدم مادرم کتک‌خورد چیزی ...

تو همین مدت شکست عشقیم خوردم اصن داغونم ، دلم میخواد بمیرم فقد میترسم زندگیم مث مامانم داغون باشه💔

تو همین مدت شکست عشقیم خوردم اصن داغونم ، دلم میخواد بمیرم فقد میترسم زندگیم مث مامانم داغون باشه💔

شکست عشقی به درک هیچ‌کس ارزش نداره به خاطرش خودتا ناراحت کنی باور کن

برا پیشرفت خودت تلاش کن

درس میخونی؟

😭اشکام درامد خسته‌ام خیلی تلاش کردم دیگه بریدم خداییاااا😭 خیلی دلم شکسته بیشتر از خودم واسه دخت ...

من ازتون خواهش میکنم اگ با همسرتون مشکل جدی دارین یا واقعا حلش کنید یا جدا بشید 

بچه ها وسط دعوا داغون میشن

اینو من ۱۷ ساله که تا حالا همه جوره تحقیر شدم و کتک خوردم و دعوا دیدم میگم

بخدا الان جوری شدم یکی سرم داد بزنه دست و پام میلرزه