2777
2789
عنوان

مدفوع چرب پسرم 4 سالشه

3411 بازدید | 27 پست

کسی هست این مشکلو داشته باشه امروز بردمش دکتربراش ازمایش سلیاک والتهاب پانکراس و التهاب روده نوشته تاروزیکه جواب ازمایشا بیاد دیونه میشم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاهش وزن نه ولی وزنش کمه 16 کیلوعه اسهال هم نه

ببینید مدفوع چرب ممکنه از استفاده دارو باشه اما به احتمال زیاد سوء جذب مواد غذایی داره  

لطفا منتظر جواب آزمایش باشید اینجا اگه کسی هم پزشک باشه نمیتونه معاینه کنه و تشخیص بده پس لطفا استرس نداشته باشید 🩷

سلام عزيزم جواب ازمايش اومد؟ از كجا متوجه چربي مدفوع شدين علايم ديگه هم داشت؟

مدفوعش ب کاسه توالت میچسبید سخت شسته میشه یا وقتی میشورمش دستم چرب میشه و مدفوعش روی اب شناوره....سلیاک و مشکل روده نبود یه ازمایش دیگه هنو جوابش نیومده

مدفوعش ب کاسه توالت میچسبید سخت شسته میشه یا وقتی میشورمش دستم چرب میشه و مدفوعش روی اب شناوره....سل ...

خداروشكر عزيزم

اخيرا اسهال يا بيماري ويروسي نگرفته؟؟؟

علايم ديگه نداره؟

ازمایشاش اومد گفتن مشکلی نداره

خداروهزار مرتبه شكر

پس دكتر نگفت چربي مدفوع واسه چيه؟

منم دخترم اين مشكلو پيدا كرده بعضي اوقات دكتر بردم گفت واسه اسهال ويروسي كه داشته پرزاي روده شو اذيت كرده

ولي انقدر نگرانم كه روز  شب ندارم

ازمایشاش اومد گفتن مشکلی نداره

خداروشکر

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
خداروهزار مرتبه شكر پس دكتر نگفت چربي مدفوع واسه چيه؟ منم دخترم اين مشكلو پيدا كرده بعضي اوقات دكت ...

پسرمن هنوزم مدفوعش چربه هنوزم.نگرانم ب این ازمایشاهم اعتماد ندارم اخه بی دلیل ک نمیشه مدفوع چرب باشه