2777
2789

به جز سال اول ازدواج دیگه بقیه سالها تولدام و سالگرد عقد و سالگرد ازدواج یادش نبوده و هیچ کاری نکرده

حتی یادش هم انداختم که امروز تولدمه فقط گفت عههه تولدته یادم نبود اصلا مبارک باشه.دیگه هیچکاری نکرد

دلم خیلی گرفته هفته پیش سالگرد ازدواجمون بود چندبار گفتم ازدواجمون کی بود؟اصلا یادش نبود منم بیخیال شدم

من هنوز خیلی جوونم دلم این چیزا رو میخواد همه دوستام دارن همه ی این مراسما رو خواهرم خواهر همسرم هرکی اطرافمه دارن اینجور چیزا رو حداقل گل و کیک میگیرن همسراشون.دارم عقده ای میشم فکرمیکنم من لیاقت ندارم 

حرفشو که انداختم گفت واسه اینکه ما همیشه دعوامون بوده تواینجور مواقع

ولی واقعا اینطور نبوده خیلی بغض دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه حساس نیستی واقعا حق داری

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

تو خونه مادرشوهرت روابط صمیمی بین اعضای خانواده هس؟ابراز علاقه و سوپرایز و ..؟

اکثر آقایونی که میبینی این مراسم هارو ب یادشون یا تو خانوادشون همینطوری بودن یا خانوم انقد تلاش کرده همسرش یادگرفته

کلا آقایون خیلی تاریخ و مراسم هارو یادشون نمیمونه یا براشون مهم نیس

حق با توئه بش یاد بده تو براش چیزی میخری؟

آره هرسال تولدش خودم کیک می‌پزم و تزیین میکنم عین کیکهای بیرونی خوشگل 

کادو حتما میگیرم.در طول سال هم هرچی احتیاج داره بعنوان کادو میگیرم براش هرچند خودم درآمد ندارم ولی خرجیامو جمع میکنم 

به هرکی میگم میگن زندگیتو زهر نکن سر این چیزای بیخود ولی بیخود نیس واقعا حس میکنم هیچ ارزشی ندارم

میدونی چیه شما بحثت کادو یا کیک و این چیزا نیست میخوای ببینی چقدر اون روز ازدواجتون یا روز تولد عشق زندگیشو شوهرتون یادشه یا نه و این طوری سنجش دوست داشتن میکنین منم حق میدم بهت

ولی عزیزم مردا اکثرشون اینطوری نیستن یعنی این جیزارو دوست داشتن نمیدونن

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....