2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

308 بازدید | 12 پست

من ی دختر مجرد هستم رابطه جنسی هم ندارم و نداشتم، استخر هم اصلا نمیرم بدم میاد، بهداشت بدنیمو کاملا رعایت میکنم، فقط لیزر میرم که اونم خودم حتما چک میکنم که روکش جدید گذاشته شده باشع رو تخت یعنی جلو چشمم میگم عوض کنه و دستگاهمم تماسی نیست اصلا هیچ تماسی نداره با بدنم

امروز صبح که دستشویی رفتم خیلی عذر میخوام موقع شستن خودم ی برآمدگی خیلی کوچیک حس کردم که موقع لمس درد میکرد فوری اومدم تو اتاق خودمو چک کردم، ی زائده تیره خیلی کوچیک که بزور با چشم میشه دید، دیدم و دارم سکته میکنم که نکنه زگیل تناسلی هست، گفتم شاید شما بتونید کمک کنید که با این شرایطی که گفتم اخه ممکنه من زگیل تناسلی بگیرم اصلا؟خیلی خجالت میکشم برم دیش دکتر زنان که معاینم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زگیل نیست نترس احتمالا جوش من داشتم کم کم خشک شد افتاد

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

منم چن بار اونجوری بودم جوش بود خودش خوابید ی مدت حواست باشه اگه خوابید ک هیچی 

اگه نخوابید باید بری دکتر

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕

اگه همه موارد رو رعایت میکنید و رابطه جنسی هم نداشتید احتمال زگیل بودنش خیلی کمه. شاید جوش یا قارچ باشه.

اگه زائده در مقعد هستش ممکنه گوشت اضافه مقعدی یا آبسه مقعدی یا بواسیر هم باشه.

در هر صورت خیلی نگران نباشید چون همه این موارد به راحتی درمان میشن، اما حتما برای تشخیص درست به پزشک مراجعه کنید.

از پماد کلوتریمازول اگر قارچ یا عفونت قارچی باشه ( با تشخیص پزشک ) میتونید استفاده کنید.

اطلاعات کامل راجع به پماد کلوتریمازول ( کلیک کنید ).

برای بررسی تفاوت و شباهت های جوش و زگیل  ( کلیک کنید ).

برای مطالعه گوشت اضافه مقعدی ( کلیک کنید ).