2777
2789
عنوان

بدترین روز زندگیم ۳۱ تیر ۱۴۰۲

348 بازدید | 36 پست

امروز بالخره رفتم واسه سونو واژینال و بهم گفتن ضربان قلب نداره ...حالم داغونه بعد کلی نذر و نیاز از دستم رف 

هفته ۱۰ بارداری بودم و ذوق داشتم زوتر برم برا غربالگری اما امروز گفتن چن هفته ک رشد نکرده و سقط باید بکنم 

انقد گریه کردم ک چشام دیگ جاییو نمیبینه دیگ هیچ امیدی ب زندگی ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@خدایااااااااشکرت     تو تاپیکش لینک گپ دخترونه هست

چقد بیشعوری

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

عزیزم قسمت این بوده 

ان شاالله که مادر بشی 

اونم یه ماادر قوی

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

عزیزم حتما حکمتی بوده،انشاله به زودی دوباره باردار میشی❤️

خدا جونم خودت کمک کن آرامش به زندگی خواهرم برگرده و دوباره باهم سه نفری تا آخر عمر خوب و خوش و خوشبخت زندگی کنن،خدای مهربونم کمک کن توی همین ماه ویزای بابام بیاد،خدا جونم خودت کمک کن منم معلم بشم،برم سرکار،یه ماشین خوبم بخرم،الهی آمین،یا جوادالائمه💔❤️❤️

متاسفممممممممم 

گلممممم حتما  بیماری داشته 

اول  ببین علت  این  اتفاق  چی بوده 

شما  احتمالا باهمسر ازدواج  فامیای داری 

و یک جنس از دختر یا پسر برات نمی مونه 

در کل باید اول برسی کنی چرا سقط  شده 

و برای بچه  سالم و شایسته و صالح از خداوند درخواست کمک و یاری بخواه