2777
2789
عنوان

امروز يه خانمي بهم زنگ زد و گفت اگه زندگيتو دوست داري برو يه دعا بگير

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ايشون كيه؟ 

عزیزم عذر میخوام 

ایشون دوستمه همیشه توی تاپیک های ترسناک همو تگ میکنیم دقیقه دو دقیقه پیش تو تاپیک کناری باهم حرف زدیم که چرا جدیدا تگ‌ نمیکنی 

حقیقتا ترسیدم ولی من آنچنان اعتقادی ندارم به دعا و اینا 

شاید میخوان طلسم تون کنن گفتن دعا بگیرید 

یا هم شوخیه 

در هر دو صورت طرف آشناس شماره ی شما که بهش نازل نشده که

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

عزیزم عذر میخوام  ایشون دوستمه همیشه توی تاپیک های ترسناک همو تگ میکنیم دقیقه دو دقیقه پیش تو ...

یا اینکه مزاحم تلفنیه 

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

عزیزم عذر میخوام  ایشون دوستمه همیشه توی تاپیک های ترسناک همو تگ میکنیم دقیقه دو دقیقه پیش تو ...

مرسي توضيحتون فك كردم تو كار دعا و اينا هستن

اره عزيزم قطعا از طرف يك آشناست.

ولي من هيچ دعا نويسي نميشناسم

به وضوع تغيير زندگيم روي سه هفته ميبينم حتي من توي سه هفته دوبار پريود شدم، شوهرم ديوانه وار عاشقم بود الان حتي نگام نميكنه حتي سلام نميده، توي خونه بهم پيام ميده كه مجبور نشه باهام حرف بزنه كارم رو از دست دادم صاحبخونه گفت پاشين خونه ام رو ميخوام و از همه مهم تر ٢٠٠ ميليونمون رو كه با مصيبت جمع كرده بوديم بذاريم رو پول پيش گم شد،همه اينا توي سه هفته اتفاقا افتاد

اگراه راحلي ميدونيد لطفا بهم بگيد

تو دنيايي كه ميتوني هر چيزي باشي، مهربون باش