2777
2789
عنوان

امکان بارداری هست ایا؟

80 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها رابطه داشتم با شوهرم[عقدیم]رابطه کاملا بدون دخول بوده[ببخشید اگه بدجور گفتم]اما از پیش آب مطمئن نیستم و اینکه همون روز موعد پریودم بود و یکساعت بعدشم پریود شدم بازم امکان بارداری هست 

ببخشید که میپرسم خانوادم خیلی سخت گیرن چون عروسیمونم عیده 1403نگران شدم 

مسخرم نکنین حالا😢😢

❤I LOVE YOU❤Alirezam

نه دیگه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

😂 ن امکانش نیس

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم یکم استرسی ام با اینکه دو ساله عقدم اصلا رابطه ندارم خیلی استرسی ام از جهت خانوادم تو مجر ...

نگران نباش منه متاهل یه سال و نیمه اقدامم نگرفته😅 تو که رابطه کامل نبوده بعدشم که پریود شدی تموم شد رفت خیالت راحت

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
نگران نباش منه متاهل یه سال و نیمه اقدامم نگرفته😅 تو که رابطه کامل نبوده بعدشم که پریود شدی تموم شد ...

اها بعد پریود دیگه امکانش نیس درسته؟چون مطمن نبودم از پیشاب ولی یکساعت بعد پریود شدم 

یکم استرس گرفتم یهویی الان 

انشالله مامان شی عزیز

❤I LOVE YOU❤Alirezam
اها بعد پریود دیگه امکانش نیس درسته؟چون مطمن نبودم از پیشاب ولی یکساعت بعد پریود شدم  یکم استر ...

قربونت نه نگران نباش