2777
2789

از تجربه های ته چین پختن بگین 

چه مواد و چه ترفند هایی خوشمزه ترش میکنه؟بدون تخم مرغ چطور میشه؟؟

واسه دو نفر چقد مواد بریزم؟؟

نمیشه از مواد اصلیشه

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من نمیزنم و خیلیم خوب میشه

بوی تخم مرغو دوست ندارم

بستگی داره دونقر غذاشون چطوره؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بله من نمیزنم و خیلیم خوب میشه بوی تخم مرغو دوست ندارم بستگی داره دونقر غذاشون چطوره؟

کم خوراک حساب کنین 

خداروشکر که خوب میشه منم نمیخوام تخم مرغ بزنم 

کم خوراک حساب کنین  خداروشکر که خوب میشه منم نمیخوام تخم مرغ بزنم

یه سینه مرغ کافیه

برنجم ۱و نیم الی دو پیمانه

مواد میانیش سلیقه ایه من پیاز داغ میکنم و مرع رو تفت میدم و ادویه جات و زعفران میزنم گاهی بادمجونم حلقه ای سرخ میکنم میریزم 

گاهیم چرخکرده میریزم جای مرغ

زرشک هم دوست داشتی میتونی بریزی تو مواد یا نه فقط روش بریزی

برنجتو ابکش کن زعفران غلظ دم کن به برنجت اضافه کن میتوتی دو قاشق ماستم بریزی میتونی هم نریزی هر دوجورشو من میپذم

بعد ته قابلمه چرب کن ته دیگ سیب زمینی میتونی بزاری

یکم برنج بریز و صاف کن قشنگ بعد مواد بعد بقیه برنج و قشنگ صاف کن بزار دم بکشه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یه سینه مرغ کافیه برنجم ۱و نیم الی دو پیمانه مواد میانیش سلیقه ایه من پیاز داغ میکنم و مرع رو تفت ...

مرسی عزیزم عالی بود همین دستورو امشب امتحان میکنم 🥰