2777
2789

جدیدا هروقت گوشیم یا تلفون یا ایفون‌ زنگ‌میخوره شدیدا اعصابم‌بهم میریزه و کلی جلو خودمو میگیرم که با طرف پرخشاگری نکنم و جدیدا دارم کنترلمو از دست میدم...فرقی نمیکنه متاسفانه که کی باشه دست خودم نیست نمیدونم چیکار کنم؟

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا از طریق تلفن خبرای بد گرفتی؟سالها ماها ...و قبل

خب آره ولی خودم زنگ زدم ک خبر بد رو گرفتم اونم ۲ سال پیشه الان یه ماهه اینجوری شدم‌ خیلی بده...

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
من استرس میگیرم😕

من‌ نمیدونم چمه از سر تنبلیم نیستا ولی دلم میخواد طرف مقابلو خفه کنم که آراشمو بهم میزنه تا چند دقیقه

من‌ نمیدونم چمه از سر تنبلیم نیستا ولی دلم میخواد طرف مقابلو خفه کنم که آراشمو بهم میزنه تا چند دقیق ...

واای خیلی بده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔
حالت پرواز بزار خودت راحت کن 

گوشی خودم از همون اول رو حالت پرواز بوده😅😂ولی تلفن خونه و گوشی مامانم و آیفون و زنگ خونه رو نمیتونم کاری کنم😮‍💨

وقتی دوست نداری جواب بدی.! خوندم افسردگی هست.  شما تحریک  عصبی میشی باهاش.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

شوهر منم وقتی ناراحته اینجوریه کلا تلفن رو از برق میکشه

من دائم الناراحت که نیستم به من بود زنگ همه جا رو قطع میکردم...

زنگ خور گوشیت زیاده  یا اونایی زنگ میزنن که انرژی منفی میدن و گله میکنن من بعضی وقتا اینطوری م ...

نه اتفاقا گوشی خودم اکثرا رو پروازه ولی زنگ تلفنمون آره زیاد میخوره اهنگاشم صد بار عوض کردم ولی مشکل از اونم نیست...

وقتی دوست نداری جواب بدی.! خوندم افسردگی هست.  شما تحریک  عصبی میشی باهاش.

تحریک عصبی که آره مشکلم در اصل هم همینه...

نه اتفاقا گوشی خودم اکثرا رو پروازه ولی زنگ تلفنمون آره زیاد میخوره اهنگاشم صد بار عوض کردم ولی مشکل ...

ما تلفن خونه رو خیلی وقته کشیدیم فقط مودم وصله از او جهت راحتیم 

گوشی خودم خالم و خواهرم کلا اهل گله و شکایتن زنگ بزنن اعصاب بهم بریزن زنگ های بعدی بزنه عصبی میشم کلا 

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡