2821
2789
عنوان

خرج دختر تو دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2732 بازدید | 144 پست

شما هم دنگشو بگیرین ازش بگین بابام نباید خرجتو بده که😂

شوخی کردم من معتقدم تا رابطه جنسی نداشته باشین نباید پول بگیری ازش.البته منم قبل رابطه هم پول میگرفتم چون وظیفشه باااااید بده 

....

من که مجردم ولی بچه ها چجوری از نامزدتان درخواست پول میکنید برا اولین بار ؟

والا هر جور حساب میکنم روم نمیشه

ولی خب وظیفشه

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

طبق قانون وظیفشه 

همون نفقه میشع

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

ببین اینکه بابات خرجتو بده به نفعته، اینهمه سال خرجتو داده این چند ماه هم روش، سربلند تر میری خونه شوهر ، ولیییییی حرف شوهرت خیلییییی بیشعوریه با عرض معذرت از دستم ناراحت نشو، دلسوزانه میگم بیشتر در موردش فکر کن

سر این قضیه قهر کرده

به نظرم یکم بیشتر به این ازدواج فکر کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من که مجردم ولی بچه ها چجوری از نامزدتان درخواست پول میکنید برا اولین بار ؟ والا هر جور حساب میکنم ...

همونجوری ک اون هر دم درخاست رابطه داره😂

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

وقتی عقد می کنی و همسر اون آقا میشی حداقل نصف خرجت رو باید بده به نظر من بخصوص اگه رابطه ام داشته با ...

من خانواده خودمو گفتم من خودمم بدم میاد . حتی اگه خود شوهر بخواد پول بده ما اصلا قبول نمیکنیم نه خودمون نه بابامون

حالا خرج دختر رو معمولا پدر میده ولی دیگه نه وقتی باهم میرید سفر رو ریالشم حساب کنه حرفی که نامزدت زده نشان از اول پررو بودنش دوم خسیس بودنش داره

زن ارزشمند است کالا نیست.زن ماست نیست که با ازدواج نکردن بترشد.زن شکلات نیست که وقتی پوشش کمتری داشت هرکسی به خود اجازه دهد مزه اش را بچشد و وارد حریمش شود. زن ازدواج میکند،کفش نیست که او را شوهر بدهند.زن عروسک نیست که مجبور شود هر لحظه خود را آنچنان که نمیپسندد و همسرش میپسندد آرایش کند،اما دریغ از آن که همسرش ذره ای در انتخاب پوشش خود از او نظرخواهی کند. زن ربات نیست که برای ازدواج،کار خانه و مادر شدن به وجود بیاید. هدف از خلقت زن چیزی فراتر از مادر شدن است، هدف از خلقت زن رسیدن به کمال است،پیشرفت است زن ایرانی باید خود را باور کند،مگر در آن زمان که اعراب جاهل بیابان نشین داشتن فرزند دختر را ننگ میدانستند نخستین پادشاه زن جهان در کشور ما ظهور نکرد؟حالا چه شد که در عربستان مسابقه دوچرخه سواری زنان برگزار میشود اما زن ایرانی اجازه ورود به ورزشگاه را ندارد؟چه میشود که دانشگاه های عربستان در رده برترین های جهان قرار میگیرند اما ما برای پسرانمان در کنکور سهمیه قائل میشویم؟مگر نخستین زن برنده مدال فیلدز ریاضی از ایران ظهور نکرد؟ مگر تنها ایرانی برنده جایزه نوبل یک زن نبود؟ مگر او به عنوان یک زن قاضی جایزه صلح نوبل را دریافت نکرد؟پس چطور است که امروز در کشور ما زن اجازه قضاوت ندارد؟میدانید چطور؟از همان وقتی شد که ازدواج شد افتخارمان و چون اعراب بیابانگرد 1400 سال پیش فرزند پسر داشتن دغدغه زندگی مان.از همان جایی شروع شد که ما زنان ایرانی،مهربانوهای دیروز ، ضعیفه امروز شدیم و تمام هویت خود را در وجود یک مرد جستجو کردیم. 
شما هم دنگشو بگیرین ازش بگین بابام نباید خرجتو بده که😂 شوخی کردم من معتقدم تا رابطه جنسی نداشته با ...

بعد از خوندن تکست دیگه آدم قبلی نشدم😵‍💫

می دانستم زَهر است...چشیدم!
2825
2823
2791
2779
2792