2777
2789
عنوان

لکه های سفید روی پوست بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 19216 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دکتر نگفته لکه هاش پیسه یا فقط واسه استرسه؟ اخه پسر من یکسالشه استرس فک نکنم باشه 

اتفاقا میگفت استرس هست و تو وجودش پیسی بوده و با استرس پیسی فعال شده

میگفت تو بیمارستان پر ا ز نوزاد بود 

گفته بود با مادر نوزادها صحبت کرده گفته مثلا دکتر گفتهکه بچه رو از شیر ببگییری یا از پوشک ممکنه برای بچه استرس اور باشه

یا هر چیز ناراحت کننده ای که از نظر ما سیر طبیعی رشد هست

سلام عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی چندتا سوال دارم منم بچم لک سفید زده

سلام عزیزدلم درخواستتو قبول کردم. من پسرمو دوباره بردم دکتر و دکترش خیلی قاطع گفت پیسی نیست و خال هستش ولی خب متاسفانه هرروز داره لکه هاش بدتر و بیشتر میشه ناامید شدم باید ببرم با لامپ وود چک کنن

عزیزم پسر شما چی شد؟ بردی دکتر؟ پسر منم لکه های سفید داره

سلام عزیزم بردم دکتر گفت پیسی نیست خال و ضایعه پوستی ان با گذر ۶ ماه تا یکسال پاک میشن شایدم پاک نشن ولی خب هنوز خوب نشده پسرم 

سلام عزیزم بردم دکتر گفت پیسی نیست خال و ضایعه پوستی ان با گذر ۶ ماه تا یکسال پاک میشن شایدم پاک نشن ...

لکه هاش چقدر هست؟ بیشتر شده؟ کوچیک یا بزرگه؟ پسر من روی شکمش لکه بزرگ داره و چند جای دیگه لکه کوچک، دارم از نگرانی میمیرم

لکه هاش چقدر هست؟ بیشتر شده؟ کوچیک یا بزرگه؟ پسر من روی شکمش لکه بزرگ داره و چند جای دیگه لکه کوچک، ...

عزیزم پسر من گردنش لکه اش بزرگه بعد اضافه شد روی لپش هم ۲ تا لکه اندازه سکه داره روی پا و دستش هم داره.

عزیزم پسر من گردنش لکه اش بزرگه بعد اضافه شد روی لپش هم ۲ تا لکه اندازه سکه داره روی پا و دستش هم دا ...

وقتی داره زیادتر میشه دکتر نگفت چیکار کنید؟ دارو هم داد؟ من هنوز نبردم دکتر یکشنبه وقت دارم