2777
2789
عنوان

لکه های سفید روی پوست بچه

17875 بازدید | 43 پست

سلام من تازه وارد سایت شدم خوشحال میشم از نظرات و راهنمایی شما بهره ببرم. پسرم یک سال و یک ماهشه روی گردنشو لپش لکه های سفید افتاده مشهد هستم و همه دکترای خوب بردمش جواب درست نمیدن چندتاشون گفتن کمبود ویتامین و اهن و حساسیت به آفتابه و دوتاشون گفتن شاید احتمال کم پیسی باشه لطفا اگه تجربه ای دارین کمکم کنین دارم دق میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  من خودم ازمون داشتم از روی استرس زیادی صورتم لک سفید اورد و بعد رفت و اینکه به احتمال زی ...

ممنون عزیزم لکه هاش یک ماه هست ک دراومده پماد میزنم ولی کمرنگ نمیشه ممکنه لکه هاش سفید بمونه و پاک نشه ؟

ممنون عزیزم لکه هاش یک ماه هست ک دراومده پماد میزنم ولی کمرنگ نمیشه ممکنه لکه هاش سفید بمونه و پاک ن ...

پاک میشه به مرور گلم نگران نباش 

برای منم نرفته کمرنگ شده ولی هر روز کمرنگ تر میشه 

کدوم ویتامین نگفتن؟  اصلا تو ی ماه زیاد شده یا نه؟

گفت آهن و روی. تو یک ماه من حس میکنم یه لکه روی زانوش و باسنش اومده ازبس حساس شدم هرجاشو نگاه میکنم حس میکنم سفید شده یکم 

پاک میشه به مرور گلم نگران نباش  برای منم نرفته کمرنگ شده ولی هر روز کمرنگ تر میشه

ممنون عزیزدلم. انشالله پسرمنم زود خوب شه بعد ده سال خدا بهم داده خیلی حساسیم روش بچه به این ماهی اخه پیسی بگیرع داغون میشیم خدایا خودت کمکم کن