2777
2789
عنوان

امروز از خونه زدم بیرون شب‌کجا بمونم میشه کمک بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 54 پست
اخه چطوری  دو تا ماشین دارم به نامم اما پول نقد ندارم  میترسم بزنم زیر همه چی  یه ...

دوتا ماشین مال خودت بوده یا شوهرت زده به اسم شما ؟

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
امشب ساعت دوازده یک میاد از سرکار  اما فردا زود  میکم صبح زود پاشم برم خونه تنهایی بگم پ ...

برین داد سرا چکار کنین . طلاق هم بخاین بگیرین نیاز نیست دادسرا برین . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتا ماشین مال خودت بوده یا شوهرت زده به اسم شما ؟

شوهرم زده به نامم 

البته که پولش رو من داده بودم‌ سر ماشین‌اول پول رو‌برگردوند‌بهم 

سر ماشین دوم ۲۰۰ من گذاشتم ۲۰۰ خودش 

اما برنگردوند 

کجا باید بریم ؟؟؟

برای طلاق باید بری دفاتر حقوقی قضایی دادخواست طلاق براتون تنظیم میکنن . 

شما هنوز به اون مرحله نرسیدین . 

باکمی صبر و متانت بهتر میشه مسئله رو حل کرد . 

اگر سوالی داشتید در خدمتم. 

ماشین ها که به نامم هست میتونم‌ بگیرم ازش؟؟؟

در موقع خرید به نام شما خریداری شده یا شوهرتون ماشین به نام خودش بوده و به نام شما زده ؟ 

از همون. و. اول سند به نام من خورده منتقل نشده

بله چون پلاک به نام شما هست میتونی حکم توقیف ماشین رو بگیری  .