2777
2789
عنوان

امروز از خونه زدم بیرون شب‌کجا بمونم میشه کمک بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 54 پست

هر کاری یه راه و روشی داره . اول جابرای خودت پیدا کن بعد از خونه بزن بیرون . برگرد خونه 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
امیدوارم اینجوری وضع بدتر نشه اگر قرار بر طلاق هست بنظرم حق داری خونه خودت بمونی بازم هر جور خودت ...

هیچوقت خونه ارو ترک نکردم 

اما‌واقعا احساس میکنم در و دیوار اون‌خونه بهم فشار میاره دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کاری یه راه و روشی داره . اول جابرای خودت پیدا کن بعد از خونه بزن بیرون . برگرد خونه 

نمیتونم چون اینبار به بچه ام‌هم‌ توهین کرد 

برگردم خونه‌اخه نمیگه رفتنت چی بود برگشتنت چیه

در هر صورت خانواده‌متوجه میشن شما نگی اون بهشون میگه  خونه نری یه نفر بره از خانواده سراغ بگیر ...

نمیتونم چون بابام‌نمیذاره من طلاق بگیرم 

و ممکن هست این وسط اون‌هم بی احترامی کنه که

هیچوقت خونه ارو ترک نکردم  اما‌واقعا احساس میکنم در و دیوار اون‌خونه بهم فشار میاره دیگه

اگر حالتو بد میکنه اتفاقا بر نگرد

ولی کارت میلنگه

اینکه به خانوادت نمیگی ، اولا ممکنه وقتی متوجه بشن کدورت پیش بیاد دوما الان جایی برای موندن نداری

شاید اگه براشون شرایط رو توضیح بدی بهت حق بدن

بالاخره که باید با واقعیت مواجه بشن

دیر و زودش زیاد فرقی نداره

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
خونه مادرت بمون عیبی نداره متوجه هم بشن عزیزم‌جای دیگه نرو ..خدای نکرده فکر همسرت و خانوادتو خراب ن ...

فکر اون خراب نمیشه چون من رو شناخته و‌به قول مشاوری که میرفتم پیشش میگفت‌همسرت روده های تو‌رو وجب زده و از تو مطمئنه

اگر حالتو بد میکنه اتفاقا بر نگرد ولی کارت میلنگه اینکه به خانوادت نمیگی ، اولا ممکنه وقتی متوجه ب ...

قبلا سر این مسایل نه سر چیز دیگه ای بحثمون شد خیلی سال پیش اوایل ازدواجم بود مهریه گذلشتم‌اجرا بابام برمگردوند 

بابام‌ نه میذاره جدا بشم 

نه حمایت میکنه 

نه میخوام اصلا بیام اینجا بمونم 

خسته ام خیلی خسته دلم فقط یه جای دور میخواد و تنهایی

نمیتونم چون اینبار به بچه ام‌هم‌ توهین کرد  برگردم خونه‌اخه نمیگه رفتنت چی بود برگشتنت چیه

اگرم گفت موظف نیستی جواب بدی . توی خونه بمون ولی کم کم شرایط ‌‌‌‌رو برای جدایی مهیا کن 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
اگرم گفت موظف نیستی جواب بدی . توی خونه بمون ولی کم کم شرایط ‌‌‌‌رو برای جدایی مهیا کن 

اخه چطوری 

دو تا ماشین دارم به نامم اما پول نقد ندارم 

میترسم بزنم زیر همه چی 

یه ماشین دست خودمه گرونتر و بهتره 

اما معمولی دست خودش میگم اونم بکشم از زیر پاش شکایت کنم بگم برده 

اصلا نمیدونم چه باید کنم 

من خیلی زن احساسی نیستم و خمیشه عاقلانه سعی کردم فکر کنم اما ببین چطور شدم که فقط گفتم برم 

حالا امشب رو‌بمونم اینجا یا نه برگردم ؟

با یک شب بیرون از خونه موندن مشکلی حل نمیشه . الان برگشتت راحت تر از فردا شبه . برگرد 

با یک شب بیرون از خونه موندن مشکلی حل نمیشه . الان برگشتت راحت تر از فردا شبه . برگرد 

امشب ساعت دوازده یک میاد از سرکار 

اما فردا زود 

میکم صبح زود پاشم برم خونه تنهایی بگم پاشو بریم داداسر 

چون گفته بودم مرخصی بگیر تا بریم دنبال کارهامون