2777
2789
عنوان

استرس روز عروسی و فردا

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 40 پست

من خونم یه استان دیگه‌ست خانواده همسرمم یه استان دیگه عروسی مام طبعا استان محل زندگی پدرشوهرم اینابود عروسی که تموم شد یه عالمه مهمون بود رفتم طبقه بالاشون که خالیه لباسمو عوض کردم دوش گرفتم خوابیدم عروس اونشب جون نداره دیگه چشاشو بازنگه داره چه برسه بامهمونا بشینه گپ بزنه

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاتختی چجوریع کیا میان؟ چی پذیرایی میکنیم 

پاتختی ام مگه دارین؟ اخه ما خیلی وقته که پاتختی نداریم همون شب عروسی کادو هارو میدن و تموم ، قبلا هم که پاتختی داشتیم مهمونا میومدن خونه مادر شوهر خونه عروس نمیرفتن

به خاطر ننه شوهر بیشعوری که دارم به خدا خیلی بده هرلحظه زهر میشه برام میدونم منم پاییز عروسی میگیرم& ...

هنوز عروسی نکردی اینجوریه؟

من مادر شوهرم و خواهر شوهرام خودشون خونمو آماده کردن بیچاره ها کاشی جا ب جا میکردن مادر شوهرم سیمان😂🤣😶

گوز در زبان ترکی ب معنی چشم هس"تلفظش هم گُز"