2777
2789
عنوان

به شوهراتون اطمینان نکنید

2257 بازدید | 52 پست

یهویی یادم افتاد دانشجو بودمو باردار با استادام صحبت کردم که نندازنم تا جاییکه میتونن؛ فقط با یه استاد نشد صحبت کنم که شوهرم گفت خودم باهاش حرف میزنم خیالت تخت بالاترین نمره رو بهت بده .همرو قبول شدم دقیقا بجز اون واحدی که شوهرم گفت خودم صحبت میکنم...

اطمینان نکنید کارتون رو خودتون انجام‌بدید😂😂

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

چشم😂 البته شوهر ندارم💔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

شوهر منم استادم بود ، گفت هواتو دارم درست نخوندم افتادم درسشو 

بد هر هر میخندید مبکفت فکر کردی پارتی بازی میکنم؟ عمرا 

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم استادم بود ، گفت هواتو دارم درست نخوندم افتادم درسشو  بد هر هر میخندید مبکفت فکر کردی ...

😐😂

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

منم دوران دانشگاه با پسر عموم هم دانشگاهی بودیم درسش هم خیلی خوب بود لعنتی برگه هامون عوض کردیم سره یه امتحان خیلی مهم😂 خودش نمرش بالا شد منو انداخت چون از قصد واسه من شر و ور نوشته بود👩‍🦯😑

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.

منم دوران دانشگاه با پسر عموم هم دانشگاهی بودیم درسش هم خیلی خوب بود لعنتی برگه هامون عوض کردیم سره ...

چه بدجنس

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......
شوهر منم استادم بود ، گفت هواتو دارم درست نخوندم افتادم درسشو  بد هر هر میخندید مبکفت فکر کردی ...

خخخخخخخ

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
رمان نبود  عروس استاد ؟

😂😂😂😂

منم دوران دانشگاه با پسر عموم هم دانشگاهی بودیم درسش هم خیلی خوب بود لعنتی برگه هامون عوض کردیم سره ...

خدا قبول کنه منم از اینکارا کردم