2777
2789
عنوان

چقدر سخته

519 بازدید | 9 پست

چقدر سخته دلت براي كسي تنگ شده باشه كه قراره هميشه نباشه

قراره هيچوقت نياد

صداش توي گوشت باشه عطرش توي بينيت

نتوني دستاشو بگيري

ديگه هيچوقت

چقدر درد بي درمون بده

هيچي ديگه اونو برنميگردونه

دلم برات تنگ شده .. دلم ميخواد دوباره ببينمت..هشت ساله آرزوي هر روز و هر شب مني.. 

با خاطراتش توي دنيا تنها بشي

هيچ جوري خوب نشي

هيچكس نتونه كاري برات بكنه

حتي خدا هم اونو برنميگردونه

دلم برات تنگ شده .. دلم ميخواد دوباره ببينمت..هشت ساله آرزوي هر روز و هر شب مني.. 

خوابشو میبنی؟

اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم  ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كم خيلي كم

چی میگه تو خواب بهت 

اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم  ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست

عزیزم ... نمیدونم هنوزم سایت میای یا نه ولی ظاهرا خیلی وقته نیومدی 

یک مدتی تاپیک هات و دنبال میکردم ... میشستم همشون و با دقت میخوندم ... باهات غصه می خوردم و ناراحت می شدم 🖤

منتهی اون موقع کاربر خاموش بودم 

الان توی یک تاپیک بودم که یهو یادم افتادی اسم کاربریت یادم مونده بود اومدم پیدات کردم ... 

امیدوارم الان حالت خوب باشه و بهترینا برات رقم خورده باشه ❤🌈 

منم همدرد شما هستم تا ابد عاشق هستم و می‌خوام بمونم فقط به یاد عشقم تنهای تنها و دل سوخته از عالم و دنیا

عشق منم ناگهانی آسمانی شدند ومن تموم عمرم به یادش زندگی خواهم کرد چون وقتی زنده بود می‌گفت دوست ندارم کسی جای منو بگیره