سلام بچه ها من همین الان عضو شدم چون اینجا همه خانومن مث خودم میخام که یکی باشه باهم ۲۱ روز برای تغییر عاداتمون تلاش کنیم خودمونو تغییر بدیم برای کنکور ۴۰۳ ( یکی باشه که مصمم باشه واسه اینکار جا نزنه بهونه نیاره بعد چون یهویی قراره تغییر عادت بدیم کم نیاره من عیب ایرادای خودمو میگم ببینید شمام مث منید یا من فقط بدبختم.. کمالگرام به شدت .تنبلم اما با اراده ام . مشکلات خانوادگی دارم ولی دیگه تصمیم دارم توجه نکنم و روی هدفم تمرکز کنم . کلی مشکلای دیگه که اینجا نمیدونم بگم یا نه ولی واقعا نیاز دارم یه زوری بالا سرم باشه کسی هست؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشیتو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤ من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.