الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
دوروزه اومدیم تو دنیا زندگی کنیم خوشگلی و زشتی مهم نیست منم زشتم چه ایراد داره از زندگی لذت ببر
انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍 درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉
قطعا هیشکی زشت نیست ندیده میگم خوشگلی ولی اعتماد به نفس نداری سعی کن اعتماد به نفستو بالا ببری کارایی که حالتو خوب میکنه انجام بدی ارایش متفاوت وو اینکه بهت بیاد یا عمل و اینا اگه حس خوبی به هرجاییت نداری میتونه کمکت کنه