2777
2789
عنوان

یه چیز جالب

59 بازدید | 5 پست

پارسال نذر نون وپنیر وسبزی کردم یه سبد..گفتم اگه به حاجتم برسم دو تا سبد میبرم...امسال اصلا حالش را نداشتم..گفتم یکم پول بعدن میندازم واسه مراسم عاشورا...اصلا نمیخاستم برم مراسم حضرت علی اصغر..‌ولی شب قبلش خواهرم خواب دیده..مراسم محرمه ودارم نون وپنیر میدم.صبح پنج شنبه به شوهرم گفتم یکم خرید کن..خواهرم جدا رفته بود خریده بود به من نگفته بود..مادرمم جدا خریده بود نگفته بود ...دیگه ما بودیم وکوهی نون وپنیر...جالب اینکه قشنگ دو تا سبد شد..منم شرایطم جور شد رفتم مراسم...جای شما خالی....

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبول باشه عزیزم تا باشه ازاین‌اتفاقات زیبا😍😍

فدای تووو.انگار خودش جور شد  

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

خدا قبول کنه 

من اولا اشتباه میکردم هرموقع مشکلی داشتم نذر میکردم همیشه تعداد میگفتم ولی بهتره موقع نذر کردن بگیم خدایا حاجت روا بشم به اندازه ی وسعم فلان کار روبکنم

من الان خیلی نذر  به گردن دارم بخاطر اینکه یا تعداد گفتم یا یه نذر بزرگی داشتم  مثل قربونی کردن که الان توانش رو ندارم و نمی دونم چی کار کنم  کاش کسایی که اطلاعاتی راجع به ادای نذرایی که توانش رو نداریم هم بیان نظر بدن واقعا ممنون میشم که راهنمایی بکنید

ای جان...قشنگ دعوت شدی و نذرتم خودش جور شده...من سال پیش رفتم حرم حضرت معصومه به شوهرم گفتم این عرب ها ک زیادن تو حرم اول میان اینجا بعد میرن حرم امام رضا.چکن امام رضا گفته اول به خواهرم سربزنید..گفتم کاش میشد ما ک اینجا اومدیم بعدش بریم مشهد...یه هفته بعدش مشهد بودیم😢بقول تو یهویی جور شد خود بخود.حس خیلی خوبی داره این اتفاقا