2777
2789
عنوان

کنکوری های عزیز میشه بیاین 🥲

222 بازدید | 30 پست

سلام دوستان گل امیدوارم ک حال تون عالی باشه 

راستش درسنامه خیلی سبز خیلییییی زیاده ولی خب کامله و من بخوام دو صفحه شو بخونم خیلی طول می‌کشه 🥲 چیکار کنم ک تو مدت زمان کم بتونم بخونمش و خیلی وقتم رو نگیره !؟ واقعا ب راهنمایی تون نیاز دارم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیست و با تست یاد میگیرم

ضمن اینکه یه سری نکات خیلی سبز اشتباه علمی داره ها حواست باشه

راستی چندمی؟؟

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

من خودم اول کامل کتاب وجزوه معلم ومی خونم 

بعد مثله روز نامه وار وتند درس نامه رو فقط رو خونی می کنم 80 درصدش تو خود کتاب وجزوه معلم بوده 

بعد اگه نکته اضافی دیدم تو کتاب یادداشت می کنم 

فکر کنم تو می خوای درس نامه رو حفظ کنی که اصلا لازم نیست 

من زیست و با تست یاد میگیرم ضمن اینکه یه سری نکات خیلی سبز اشتباه علمی داره ها حواست باشه راستی چن ...

یعنی چی با تست یاد میگیری ؟ اول درسنامه رو میخونی بعد تست میزنی ؟ یا اینکه تست میزنی جوابشو تحلیل میکنی اینطوری یاد میگیری ؟؟؟ 

چشم مرسی ک گفتی .

امسال میرم دوازدهم عزیزم 

منبعت اشتباهه نشر الگو بگیر خیلی سبز فقط یاوه گویی کرده

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴
یعنی چی با تست یاد میگیری ؟ اول درسنامه رو میخونی بعد تست میزنی ؟ یا اینکه تست میزنی جوابشو تحلیل می ...

من خودم دقیقا مشکل شمارو داشتم بخاطر زیاد بودن درسنامه خیلی سبز واقعا حوصلم نمیکشید اون همه رو بخونم یبار اومدم ریز به ریز کتاب اصلی و خوندم ( به همراه جزوه استادمون ) بعد رفتم تست آموزشی زدم درسته تو ذهنم تثبیت نشده بود ولی با یکم تست و خوندن جوابش از پاسخنامه کامل فهمیدم چی به چیه که این واقعا موثر بود برام

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍