2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر در کلینیک روانشناسی مشاوره کار کنی باید رزومه قوی داشته باشی کارگاه شرکت کنی فعال باشی 

اگر  بخوای تدریس کنی باید تا دکتری ادامه بدی مقاله بنویسی پژوهش انجام بدی

در هر حال هم باید روحیه و توان و استعداد در این زمینه داشته باشی و هم اینکه خیلی فعال باشی چون زیاد هستن روانشناسانی که فارغ‌التحصیل  شدن اما جایی برای اشتغال  پیدا نمیکنن

اگر در کلینیک روانشناسی مشاوره کار کنی باید رزومه قوی داشته باشی کارگاه شرکت کنی فعال باشی  اگ ...

من خیلی تو این زمینه استعداد دارم علاقه هم دارم ولی میگن بازارکارش خوب نیس

من خیلی تو این زمینه استعداد دارم علاقه هم دارم ولی میگن بازارکارش خوب نیس

سازمان نظام روانشناسی برای پروانه اشتغال سخت میگیره دو مقطع روانشناسی یا مشاوره و رزومه قوی می خوان.

بدون پروانه اشتغال در کلینیک ها نمیشه کار کرد 

اگرم بخوای کلینیک بزنی باید حداقل ارشد داشته باشی اونم شرایطش کمی سخته.

به نظرم باید اول ببینی چه گرایشی از روانشناسی را دوست داری

من ارشد بالینی خوندم شاغلم ولی فعلا تو کلینیک کار نمی کنم.

همکلاسی هام که الان تو کلینیک مشاوره کار می کنند از درآمدشون راضی هستن ولی اگه روانشناسی میخای بخونی باید ادامه تحصیل بدی با لیسانس کار نیست

منم ارشد روانشناسی عزیزم 

بازار کارش بستگی به پشتکار داره و البته هزینه ای ک میزاری بر شرکت تو کار گاها

کارای پروهشی انجام بدی مقاله بنویسی همشون امتیاز حساب میشه 

کلا رشته ای ک همیشه باید آپدیت باشی همیشه مطالعه کنی همیشه کلاس بری 

اگه علاقه داری اوکی 

و با کارشناسی هیچ بازار کاری نداری عملا حتما باید ارشد و دکتری بگیری

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان