2777
2789
سلام عزیزم  شرمنده خیلی وقته توی سایت نبودم بله عزیزم خدارو هزاران بار شکر هیچ مشکلی نداره ال ...

دشمنت شرمنده خدارو هزار بار شکر عزیزم واسه دختر منم دعا کن مشکلی براش پیش نیاد

دختر من تشنج همراه با تب داشته خیلی نگرانشم بچه شماهم با تب بوده ؟؟ دکتر میگه چون همراه تب خیلی خطر ...

اره عزیزم منم پسرم ۵ سالش بود تب بالای ۴۰ تشنج کرد اما کوتاه بود و همون شب مرخص شد . دکنر گفت مهم نیس 

اما 

اما دکتر بی خاصیت نگفت چون یکبار تشنج کرده باید دیگه تا ۸ الی ۹ سالگی موقع تب تا دو روز قرص دیازپام بخوره  و درست یکسال بعدش با تب حدود ۳۹ تشنج کرد و این بار خیلی طول کشید چند روز بیمارستان بود و دکترش گفت باید تا یکسال قرص تشنچ بخوره من داشتم دیوانه میشدم بچم مثل یک تیکه گوست همش یه گوشه اتاق خواب بود از اثر قرص ، بردیمش دکتر فوق متخصص نوار مغزی و. .... اینا گرفت گفت سالمه و اصلا نیازی به قرص تشنج نیس فقط تا ده سالگی موقع تب دیازپام بخوره و کاملا حواستون بهش باشه و از اون به بعد با کوچکترین تب من از کنارش جم نمی خوردم تا تبش پایین بیاد  خییییلی سخت گذشت اما خدارو هزاران بار شکر هیچ مشکلی نداره

فقط شما هم خواهشا یادتون نره موقع تب دیازپام را بدین که خدای نکرده دوباره ابن اتفاق نیوفته.

انشاالله  هیچ بچه ای اینطور نشه .

در ضمن خیالتون راحت اگ ر مراقب باشین هییچ مشکلی نیست و چون از اثر تب بوده عوارض نخواهد داشت.

مراقبش باشین

توکل بخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم منم پسرم ۵ سالش بود تب بالای ۴۰ تشنج کرد اما کوتاه بود و همون شب مرخص شد . دکنر گفت مهم نی ...

دختر منم دوبار اینجوری شد در حد چند ثانیه بود بردم فوق تخصص مغز و اعصاب بهش دارو ضد تشنج داد بدون اینکه نوار مغز بگیره ببینه در چه حده  قرصاشو به متخصص اطفالش نشون دادم گفت نده بهش یه دکتر دیگه بهم معرفی کرد واسه ۲۰ روز دیگه وقت داده قراره ببرمش پیش اون در رابطه با داروها باهاش مشورت کنم 

شیاف دیازپامم بهم داد گفت اگر تشنج کرد همون موقع استفاده کن که طول نکشه