2777
2789
عنوان

پسری که مودی و دمدمیه😥

441 بازدید | 24 پست

بچها بنظرتون باکسی که اخلاقش دائم تغییر می‌کنه میشه زندگی کرد؟

شکاکه محدودت می‌کنه دائم چکت میکنع بهت تهمت میزنه و مهمتر اینکه از رابطه قبلی باخبره و مدام اونا برات یاداوری می‌کنه و میگه تو با فلانی بودی و......

از اونطرف هرکاری هم برات میکنه اما این اخلاق دیوونت می‌کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرگز 

دیگه چیکار باید بکنه که بگی نه؟

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

چ ماهیه؟

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›
یه سوال داشتم ازت چقدر بهش محبت میکنی؟

قبلا خیلی کم اما الان بهش محبت میکنم.همش از رابطه قبلیم حرف میزنه همیشه انگار میخواد بمن آسیب بزنه و اذیتم کنه هزاران بار بهش گفتم دست بردار و ادامه داده

قبلا خیلی کم اما الان بهش محبت میکنم.همش از رابطه قبلیم حرف میزنه همیشه انگار میخواد بمن آسیب بزنه و ...

سمِ خالصِ

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

یاد فیلم قرمز افتادم ببین فیلمش رو 

ببین دوست پسر تو هم مثل همین بود ؟ 

من شناختی ندارم نمیتونم قضاوت کنم 

اما تو فیلم دقیقا پسره برای دختر هر کاری میکرد اما همش شک داشت زندگی دختره نابود شد.. ببین حتما فیلم قرمز رو محمدرضا فروتن بازی می‌کنه با هدیه تهرانی 

۸۰ درصد اونا که مینالن دقیقا مثل شما اخلاقاشو میدونستن و گفتن برام هرکاری میکنه بعد ازدواج فهمیدن چه ...

آخه دو روز که ولش میکنم پیداش میشه که من دوست دارم و چندساله پا توعم و خلاصه ترحم منا تحریک میکنه و بعد دوباره شروع می‌کنه به کار خودش