2777
2789

نمیزارم ببرن نیاز ب برخوردی نیس 

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

بلند میشم میرم بچه رو میارم به بهانه وقت دکترشه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بچم بهش خوش بگذره کاری ندارم 

اونا هم عزیزان بچم هستن

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

خب کجا بردن ؟ و اینکه بچه چند سالشه ؟

زنگ میزنم میگم بچه رو برگردونید 

و سری بعد اجازه نمیدم بچه بره 

دعوا هم ندارم باهاشون

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

باید بهم اطلاع بدن ک نگران نشم 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
اگر بچم بهش خوش بگذره کاری ندارم  اونا هم عزیزان بچم هستن

عزیزم بچه هام اصلا ددیگه حرف شنوی از من ندارن وابسته اونا شدن دخترم هفت سالشه میگم کجا بودی شام چه خوردی میگه ب تو چه

هیچ کس چه خانواده خودم و چه شوهرم حق چنین کاری رو نداره و تا حالا نداشته مسولیت بچه با پدر و مادره و نباید اسیر رودرواسی تو این مسئله بشید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
خب کجا بردن ؟ و اینکه بچه چند سالشه ؟ زنگ میزنم میگم بچه رو برگردونید  و سری بعد اجازه نمیدم ...

همه جا تو شب نشینی مراسم عزا عروسی پارک رستوران واگه هست سال بگی من ناراضیم باز کارخودشون کنن چی به بچه بگن حرف مامانت گوش نده