2777
2789
عنوان

زایمان

274 بازدید | 17 پست

سلام خانما خوبین اومدم داستان زایمانم که یهویی پیش اومد تعریف کنم براتون😂 یکشنبه شب اسهال شده بودم شکمم بدجوری درد میکرد تا صبح نخوابیدم صبح رفتم بهداشت ضربان قلب جنین چک کرد سرم نوشت اومدم خونه دردم بیشتر شد تا اینکه ظهر لکه قهوه ای دیدم

صداقت عالی ترین شکل احترام است

لایک 

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️

خلاصه رفتم بیمارستان گفتن سه سانت دهانه رحم باز شده حالم داشت خراب میشد آخه من قبلا سقط طبیعی داشتم برای همین خیییییلی میترسم از طبیعی. تو شهرما چون بیمارستان خصوصی نیس سزارین اختیاری انجام نمیدن وقت عملم ۹مرداد بود تو شهر تبریز گفتیم اعزام بنویس دکتر گف ریسکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه دوشنبه بستری شدم دو دوز آمپول ریه زدن دوشنبه و سه شنبه با دردای وحشتناک گذشت بالاخره ۴شنبه صبح دخترم ۱۲روز زودتر از موعد در ۳۶هفته و۳روز با وزن ۳کیلو وصد به دنیا اومد

حالا یه احساس بدی دارم چون قصدم سز بود طبیعی یهو پیش اومد عذر میخوام حس میکنم اونجام داغون شده دیگه مثل قبل نمیشه. اوناییکه طبیعی زایمان کردن لطفا بگن واقعا اینجوریه؟ یا مثل قبل میشه

سلام عزیزم خوب هستین ببخشید شما شوهرت پیش کدوم دکتر عمل کردن چون تو تاپیک هاتون متوجه شدن اهل تبریزین شوهر منم واریکوسل داره و دنبال دکتر خوب هستم ولی هرچی بیشتر نتو میگردم گیج تر میشم

خدایا خودت انتظارمو به پایان برسون خانوما میشه برای مامان شدنم دعا کنین
سلام عزیزم خوب هستین ببخشید شما شوهرت پیش کدوم دکتر عمل کردن چون تو تاپیک هاتون متوجه شدن اهل تبریزی ...

سلام عزیزم شوهرم رو‌ دکتر داوود نوری زاده عمل کرد. دکتر عصربدر گف باید عمل شه گفتیم پیش یه دکتر دیگه هم بریم رفتیم اونم گف باید عمل شه هردوتاش دکترای خوبی ان. شما باردار شدین؟

سلام عزیزم شوهرم رو‌ دکتر داوود نوری زاده عمل کرد. دکتر عصربدر گف باید عمل شه گفتیم پیش یه دکتر دیگه ...

بعد عمل باردار شدین؟شوهرم هنوز عمل نکرده 

سلام عزیزم شوهرم رو‌ دکتر داوود نوری زاده عمل کرد. دکتر عصربدر گف باید عمل شه گفتیم پیش یه دکتر دیگه ...

من شوهرم آزمایش اسپرمش خوبه ولی باردار نمیشم که این ماه فهمیدیم واریکوسل داره ینی ممکنه بخاطر واریکوسل باشه نازایی مون؟

من شوهرم آزمایش اسپرمش خوبه ولی باردار نمیشم که این ماه فهمیدیم واریکوسل داره ینی ممکنه بخاطر واریکو ...

بله ممکنه منکه دوتا سقط داشتم یکیش خود ب خودی شد یکیشم تو ۱۵هفته به دلیل آمفالوسل سقط قانونی کردم دکتر گف دلیلش همون واریکوسل بود شوهرم آبان عمل کرد آذر باردار شدم الان دختر ۱۷روزم بغلمه. واسه شما دکتر گف باید عمل بشه؟؟

بله ممکنه منکه دوتا سقط داشتم یکیش خود ب خودی شد یکیشم تو ۱۵هفته به دلیل آمفالوسل سقط قانونی کردم دک ...

بله عمل نوشتن ولی آزمایش شوهرم دکتر میگه خوبه من گیج موندم که اگه بخاطر واریکوسله پس چرا آزمایشش خوبه