2777
2789
عنوان

فضای نی نی سایت سمیه

717 بازدید | 78 پست

نمیدونم فضای نی نی سایت سمیه یا واسه من تاپیک های بد میاد.یا همه دارن از حسادت خفه میشن،یا میخوان واسه یکی دعا بگیرن،یا ارزوی بدبختی میکنن واسه خواهر شوهر مادر شوهر.احساس میکنم تویِ دهه ۴۰ یا ۵۰گیر افتادم.یه مشت افکار پوسیده ریختن توی نی نی سایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاااا حسی که من دارم😐انگار نشستم پیش چهارتا زن مال عهد بوووق ، البته بعضی از کاربرا🤦🏽‍♀️

چیپس موز سیب نارگیل بخور خووبه ... آقای بواستیک بابای پلاستیک ،.....:/                                                                                             پیشیح عتی ایستیرم میو میو🐈عشق فق غذا وسلام                                                                           میخام دریا بشم غرقت کنم عاح🤤🌊 ،                                                           تو کهکشان هارو تو ذهنت داری اجازه نده کسی بهت بگه نمیتونی 🌌🌚   

سمی دارک معبد آمون

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

شاید از نظر شما پوسیده ست

به نظرم پشت هر تاپیکی یه انسان نشسته که باید با دادن یه نظر خوب بهش احترام گذاشت

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹