2777
2789
عنوان

هرکسی میاد یه هفته نمیشه ک میره

797 بازدید | 62 پست

حس میکنم طلسم شدم خیلی عجیبه 

با یه پسری وارد رابطه شدیم از همکلاسی های دانشگاه بعد چند ماه اینقد بهم گفت تا قبول کردم 

حالا یه هفته نشده بود در اومد بهم گفت من دوس دارم باهم دیگه رفیق بمونیم تا رل بعد منم بخاطر اینکه کم نیارم گفتم باشه حالا چند روزه اصن ازش خبری نیس نه پیامی نه زنگی 

پیگیرش نبودم و نیستم ولی واسم عجیبه

حس میکنم کافی نیستم حس زشت بودن بهم دست داده مطمئنم الان با کسی بهتر از من دیده رفته خیلی دلم شکست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند وقایه با هرکی وارد رابطه میشم بعد یکی دوهفتا بی دلیل کات میشه مثلا میریم سر قرار ازم تعریف میکنه طرف قرار بعدی رو هم در نظر میکیره کجا بریم ولی بعداینک اومدم خونه ازش خبری نمیشه علتشم نمیدونم‌چیه  برام جالبه 

ببین عزیزم آدما عطش فتح کردن دارن یا یک چیزی به دست نیارن ول نمیکنن وقتی به دستشون بیار سرد میشن انگار یک سطل آب یخ میریزن روشن  سرد میشن و میرن خصلت آدما 

عشق من مثل مرگه هیچوقت دوبار اتفاق نمیفته◌🧡◌