2777
2789
عنوان

مشاوره

63 بازدید | 11 پست

سلام روانشناس خوب مجازی میشناسید که نتیجه گرفته باشید اوضاعم خیلی داغونه اما تا حالا چندین بار مشاوره گرفتم هیچ تاثیری نداشته و انگار فقط به حرفم گوش میدن راهکار درست نمیدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از روانشناس مشاوره میگیریم دیگه منظورم این بود نمیدونم

مجازی تاثیر زیادی نمیزاره روت

حضوری برو پیش یه مشاور حرفه ای 

لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف می‌کنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست 
میشه بدونم چرا حالت اوکی نیس؟

سه بار کنکور دادم این کنکور اخری دیگه نابودم کرد اصلا ادم قبلی نیستم مطمئنم افسردگی گرفتم باید یکاری براش بکنم ی قدمی بردارم دنبال راه چاره ام 

سه بار کنکور دادم این کنکور اخری دیگه نابودم کرد اصلا ادم قبلی نیستم مطمئنم افسردگی گرفتم باید یکاری ...

طبیعیه این حس،حتی من تو سال اولی ک کنکور دادم دچار افسردگی شدم...  خیلی خوبه که میخای تغییری در خودت ایجاد کنی و حالتو بهتر کنی این خودش بهترین قدمه که میتونی برای پشرفتت برداری..قطعا عواملی باعث شده ک از هدفت دور بشی باید اونارو شناسایی کنی  

نمیدونم مشاورای نی نی سایت چطوره عملکردشون ولی از اونا هم کمک بگیر.بازم یه تحقیقی میکنم ببینم میتونم مشاور معتبری پیداکنم برات 

لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف می‌کنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست 
طبیعیه این حس،حتی من تو سال اولی ک کنکور دادم دچار افسردگی شدم...  خیلی خوبه که میخای تغییری در ...

عزیزم مرسی از لطفت ولی خب این حسای من طبیعی نیست البته که حسی ندارم نسبت به همه چی بی حس شدم اصلا حالتام مثل قبل نیست و خودم کاملا میفهمم چقدر اوضاع بی ریخته

عزیزم مرسی از لطفت ولی خب این حسای من طبیعی نیست البته که حسی ندارم نسبت به همه چی بی حس شدم اصلا حا ...

طبیعیه!! ومیتونی تغییرش بدی. یه سری عوامل که از گذشته نشات گرفتن به طور مثال شکست های متوالی،تجربه تلخو... باعث شکل گیری این وضعیتت شدن و خب این طبیعیه که بعد از یه سری اتفاق این حس در تو شکل بگیره،بنظرت امکان داره یه شخص بدون هیچ دلیلی یهویی به همچین وضعیتی دچار بشه؟! اگه اینجوریه اره غیر طبیعیه 

قطعا هنوز هم احساس تو وجودت هست و میخای خودتو نجات بدی، حالتو بهتر کنی و یه جوری از این وضعیتت خارج بشی 

فک میکنی ک حسی نداری درواقع اینقدر موجی از احساس های مختلف تلخ رو تجربه کردی که احساس میکنی به مرحله پوچی رسیدی