2777
2789

ممکنه از مزایا و معایب زندگی کردن تو این دو تا منطقه یه توضیحی به من بدید ، از هر جهت محل خرید تره بار و مدرسه بچه ها و ..... ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اونجا رفت و آمد زیاد داشتم ولی محل زندگیم نیست

بنظر من برای زندگی مناسب نیست بخصوص جردن چون تجاریه و محل کار خیلیا اونجاست همیشه خدا ترافیک و شلوغی

من ترجیحم جای خلوت تر با آرامش بیشتره

دسترسی جردن خیلی بهتر از درکه هست من ۵ سال پیش محل کارم جردن بود هم دسترسیش راحت تر بود هم امکانات رفاهیش

جردن پر رفت و امده کاربرد اداری هم داره

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):
فقط چه ربطی به هم دارن خدا عالمه  جردن دتاکس  درکه اب معدنی

چون تو این دو تا منطقه خونه دیدم موندم کدوم و انتخاب کنم گفتم از تجربیات عزیزان استفاده کنم 

چون تو این دو تا منطقه خونه دیدم موندم کدوم و انتخاب کنم گفتم از تجربیات عزیزان استفاده کنم 

جردن که خیلی خفنه قطعا همه چیم توش هست کلاس کارشم زمین تا زیر زمین با درکه فرق داره

درکه زمستوناش سخت،مخصوصا قسمت سر بالایی اگه خونه دیدی،تردد زیاد،مدرسه هست بومی زیاد داره،غیر ایرانی زیاد داره،دسترسی به تره بار و مدرسه هستش.

همه امتداد یکدیگریم🤍🤍