2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم پوست  به طب سنتیا زیاد باورندارم  تعداد دکتر خوبشون کمه

اون پوسته تو ایران خیلی معروفه طب سنتیه تا الان خیلی بیماریاب سختو درمان کرد چون با بیماراش در ارتباط بودم ولی تشخصیشون خیلی متفاوتع🤦🏼‍♀️بقیع دکترای پوست هم نتونستن تشخیص بدن 

بگو مشکلت چیه؟

خودم نمیدونم 😂🤦🏼‍♀️ 

چند ماه پیش من یه لایه بردار زدم از این کرم معجزه ها پوستم یکمیش تغییر رنگش با قسمتای دیگ متفاوت بود هرکسی یه چیزی گفت

طب سنتی چی گفت ،حتما گفت بلغمی هستی ،درسته؟

سودا کوفتو زهر مار از این چیزا😂 چمیدونم تو چون لوسیو خودتو تخلیه نکردیو اسم همونی ک گفتی و تکرار نمیکنم برد 

بعد جلسع ایی شیشصد ازم میگیرع مشاورع بده بهم مثلا درست یشم تو مشاورشم صدتا ایراد روم میزارع🤣امروز پرسیدم دکتر من سه شنبه قراره برم متخصص میشه داروهامو قطع کنم خودش ک جواب نداد منشیشم گفت سه شنبه بیا مشاوره اخه اسکل من دارم میگم سه شنبه نوبت دارم کجا بیام