من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
من فکر کردم یه محصولی که احتیاج به سایز و اینا نداشته باشه مثلا لوازم تحریر فانتزی ولی نمی دونم از کجا بخرم خودم
کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
من فکر کردم یه محصولی که احتیاج به سایز و اینا نداشته باشه مثلا لوازم تحریر فانتزی ولی نمی دونم از ک ...
منم به لوازم تحریر فکر کردم به عنوان گزینه. ولی به نظرم فقط واسه افرادی که چندتا چیز بخرن میصرفه هزینه ارسال بدن. برای یه خودکار یا مداد و.. کسی حاضر نمیشه پول ارسال بده بعد فروش میاد پایین.
منم به لوازم تحریر فکر کردم به عنوان گزینه. ولی به نظرم فقط واسه افرادی که چندتا چیز بخرن میصرفه هزی ...
کیف و جامدادی و قمقمه آب و ظرف غذا و ....