2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقتتون بخیر شما تو تايپیک نازنین ساره درباره ی قد دخترتون گفته بودید الان دخترتون قدش چند شده؟ ...

سلام ممنون وقت شماهم بخیر وخوشی

قددخترم۱۶۳ هست

خدایا گاهی نگاهی🌹🌹
سلام ممنون وقت شماهم بخیر وخوشیقددخترم۱۶۳ هست

خدا را شکر خیلی خوب شده 

من یه دختر دارم مرداد میشه ۱۴ سالش یه سال و چهار ماه هست پریود شده رشدش خیلی کند هست وقتی شرایط دختر شما را خوندم که دوازده سالگی 148 بوده دیدم مثل هم بودند دختر من تو این مدت که پریود شده فقط 5 سانت رشد داشته یعنی تو یک سال و پنج ماه البته سه سانتش که همون سه چهار ماه اول بود و تو یکسال گذشته فقط دوسانت بلند تر شده 

میخواستم اگه میشه لطف کنید کارایی که برای دخترتون انجام دادید را با جزئیات برام بگید من پیام های شما تو تايپیک نازنین ساره را چند بار خوندم اما اگه جزئیات بیشتری بگید ممنون میشم مثلا اینکه ورزش ها فقط همین ها که عکسشون را فرستاده بودید بودند در روز چند دقیقه انجام میداد و چه موقع 

هفته ای چند بار دوچرخه سواری میکرد و چقدر؟ 

دارو ها را چند ماه دادید و فقط همون داروهایی بود که عکس فرستادید؟ 

برای صبحانه و ناهار و شام و میان وعده چی بهش میدادید که چیزایی که گفتید مثلا عسل نباشه و...

و اگر موردی هم هست که من نپرسیدم و شما فکر می‌کنید تاثیر داشته را هم بگید 

میدونم خیلی سوال پرسیدم ببخشید میدونم که درک می کنید من واقعا شایط بدی دارم نمی دونم چیکار کنم این بچه فقط سه چهار سانت اضافه کنه 

خدا را شکر خیلی خوب شده من یه دختر دارم مرداد میشه ۱۴ سالش یه سال و چهار ماه هست پریود شده رشدش خیلی ...

خیلی ممنون انشالله دخترشماهم قدشون بلند میشه

دکتر بردید؟عکس از صفحه رشدش گرفتید؟

کلاس والیبال میرفت هفته ای دوروز (ظهرها) هفته ای حداقل پنج روز دوچرخه سواری میکرد(عصرها) حدود یکساعت یابیشتر بارفیکس هم هرروز میزد ،ورزشایی روهم که فرستادم اونارم هر روز نیم ساعت انجام میداد (صبح وعصر)طناب هم هرروز حدود ۱۰۰تایا۲۰۰تا میزد(شبها)

مهمترین فاکتور شبا باید تا ساعت ۱۰ونیم حتما میخوابید

داروهاشم ویتامین د۳  ۵۰۰۰۰هرهفته یه دونه قرص استئوکرهم هر روز یه دونه آهن هم هفته ای دوتا ال آرژنین۱۰۰۰ هم هرشب قبل خواب یه دونه میخورد یکسال داروهاشو دادم ولی ویتامین د روبعدشش ماه،دوهفته یه بار یه دونه

غذاهم همونهایی که اونجا گفتم رو نمیخورد میانوعده هم میوه وآجیل یاشیر وخرما میخورد بیشتر صبحانه ها تخم مرغ آبپز نون وپنیر گردو بعضی وقتاهم گردو آسیاب شده با شیره انگور میخورد ناهاروشام تقریبا هم چی میخورد ولی ماکارونی وفست فودها وسوسیس وکالباس نمیخورد هفته ای یه بار عدسی ویه بارسوپ وآش.آبگوشت وگوشت مرغ .جوجه کباب وتاس کباب اینا رو بیشتر از بقیه غذاها میخورد 

دیگه چیز زیادی یادم نمیادفقط بازم میگم تنظیم خواب شبانه خیلی خیلی مهمه

خدایا گاهی نگاهی🌹🌹
فقط داروهارو دکتر باتوجه به آزمایشات وعکس صفحه رشد به دخترم داده بود بهتره ازدکتر مشورت بگیرید در مو ...

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتید و جواب دادید 

دکتر خیلی بردم گفت هورمون رشدش کم هست پارسال شش ماه براش هورمون رشد زدم اولش خوب بود تو دوسه ماه سه سانت بلند شد اما بعدش دیگه اثری نداشت سه ماه آخر اصلا رشد نکرد دیگه نزدم 

پارسال عکس مچ دستش را گرفتم صفحه ی رشدش باز بود دیگه حالا میترسم برم عکس بگیرم بگه بسته شده 

البته از بهمن تا حالا دو سانت رشد کرده فکر کنم هنوز جا داشته باشه برای یکی دو سانت رشد کردن رشدش کند هست وگرنه زود هم به بلوغ نرسیده باید بلند تر از اینا میشد 

منم خیلی براش زحمت کشیدم اما نتیجه ی زیادی نگرفتم وقتی بهش فکر می کنم گریه ام میگیره 

دخترم بد غذا هست و برای ورزش هم همکاری نکرد تو این مدت 

حالا یه دوهفته هست پیام های شما را بهش نشون دادم قول داده همین ورزش ها را انجام بده 

دکتر شما کی بود؟ 

دخترتون اولش گرم میکرد و بعد هر حرکت را چند بار انجام میداد؟