2777
2789

تاپیک مال دوستمه کامل میگم لطفا راهنمایی کنین

دوستم ۲۲ سالشه آقا پسر ۲۷ سالشه

پسره خیلی عاشق دوستم بود خواستگاری هم اومد یه مدت با هم رفت و آمد کردن 

دوستم بهش علاقمند شد ولی ردش کرد

این ماجرا واسه ۴-۵ سال پیش بود

الان یکساله برگشتن باهم تو رابطه ان تا وضعیت پسره اوکی شه بیاد خواستگاری

حالا موقعیت رو براتون توضیح بدم

تو این پنج سال دوستم ۴-۵ تا خواستگار دیگم داشت رد کرد. با یه نفرم دو سال تو رابطه بود به جایی نرسید

دوستم پرستاره البته دانشجو هس هنوز وضعیتشون متوسطه و کلا دو تا دخترن

حالا پسره

تو این پنج سال ازدواج کرد و جدا شد( دوران عقد بوده و کمتر از یکسال مزدوج بوده) ازدواجش اجبار خانواده بوده و صرفا به خاطر عدم علاقه جدا شده( جریانات ازدواجش حقیقت داره پرسیدیم)

تحصیلاتش تا اول دبیرستان خونده و ولش کرده

سابقه دار هست دو ماه زندان بوده به خاطر حمل مواد مخدر

البته طبق گفته خودش چند تا از دوستاش زمان خدمت گذاشته بودن تو وسایلش و گزارش داده بودن. طبق حرفاش و مقدار موادی که گزارش شده( خیلییییی ناچیز بوده) حرفای پسره منطقی به نظر میرسه. البته این جریان واسه چندین سال قبله و واسه دوستم مهم نیس

آقا پسر حدود ده ساله پدرشو از دست داده و کمک خرج خانوادست

بچه آخره و ۵-۶ تا برادر و خواهرن

شغلشم آزاده هیچی هم نداره

نه خونه نه ماشین و نه پس انداز. هرچی داشته مهریه داده

ولی پسر واقعا کاری و با فکری هست اصلا تنبل نیست

به خاطر دوستم خیلی اخلاقای بدش مثل دعوایی بودنش و سیگار رو کامل کنار گذاشته

دوستم میگه من شیفته شخصیتش شدم طرز فکرش به روزه

کنارش آرامش دارم بهش اعتماد دارم با وجود خستگی برام وقت میذاره تو جمع خیلی بهم احترام میذاره و تکیه گاهمه 

کلا از نظر اخلاقی نمونه هست و عمیقا عاشق دوستمه 

ولی خب موارد بالا دو دل کرده دوستمو

دلیل اینکه جواب رد داد هم همینا بوده ولی میگه با هر پسری صحبت کردم هیچکسو مثل این پیدا نکردم

مسافتشون هم زیاده حدودا ۶۰۰ کیلومتر فاصله دارن ولی پسره گفته هر جا تو بگی زندگی می‌کنیم چون من سالهاست دور از خانواده بودم واسه کار ولی تو وابسته ای 

نظرتون چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میگم عاقلانه ازدواج کنه  الان این حرفا رو میزنه چون  پسره رو دوست داره ولی بخوای عاقلانه نگاه کنی بهش کلا شرایط جالبی نداره

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

وقتی خودش کنارش خوشحاله چی بگیم مشکلاتشم زیاده 

اینکه باید خرج خانواده بده واسه دوستت سخت نیست ؟ میتونه از پس زندگی دو تا خانواده بر بیاد یا رو حقوق آینده همسرشم حساب کرده

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید