2777
2789

دوستان میشه خواهرانه کمکم کنید راهنماییم کنید

منم شوهرم دوساله ازدواج کردیم و تا حالا فرصت نشده تنهایی بریم مسافرت رفتیم اما خب تنهایی نبوده همیشه خانواده بودن

حالا برای شوهرم کاری پیش اومده یه شهر دیگه کارش یک روزه است 

اصرار میکنه ک بیا باهم بریم چند روزم بمونیم اونجام جایی برای موندن نداریم

یه چند نفر از فامیلای شوهرم هستن ک من دوست ندارم برم خونه اونا(جاری بدجنسم اونجاست)

مادر شوهرمم امروز گفت دو روز دیگه صبر کنید منم باهاتون بیام

اخه اونم اونجا کار داره میدونم ن فردا ن پس فردا مادر شوهرم حتما میره

شوهرمم گیر داده فردا بریم

حالا اینم هست ک اگه فردا بریم اگه بریم هتل روز بعدش مادرشوهرم میاد میگه چرا نمیومدین خونه جاریم چرا الکی پول هتل و این چیزا رو میدین مارو بزورم شده میبره اونجا

از طرفی منم امتحان آزمون استخدامی دارم تاحالا سرکار بودم این چند روز مونده ب امتحان تعطیلم میخوام بیشتر از قبل بخونم امیدی هم انچنانی به قبولیم نیس چون دوشیفت سرکار بودم تو این مدت کم هرچقدرم بخونم میدونم نمیرسم اما خب میخوام تلاشم رو بکنم 

حالا یه دلم میگه برم با شوهرم گناه داره خیلی اصرار کرده و منتم  رو میکشه

یه دلم میگه نرو بشین درستو  بخون

تازه جاری و مادر شوهرمم هستن حالا اونا شاید بشه پیچوند اما بازم نمیدونم چیکار کنم بنظرشما برم یا بمونم

بچه ها تروخدا هم کمکم میخوام هم درد دل کردم نیاین دعوام نکنید حس میکنم الان بیان ک دعوام کنن

مگ طلبکارن دعوا کنن🙁

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار نیست بری بچسبی خونه جاری و مادرشوهر فردا برین  هتل بگیرین نهایت میرین ی سر میزنین خونش  میگین دوستداریم بریم بگردیم 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

عزیزم دل همسرتو نشکون .با دور روز خوندن واقعا تاثیری تو ازمونت ایجاد میشه؟ برو باهاش لذت ببر.اگه خونه جاریتم محبور شدی بری همش بیرون بچرخین فقط برا خواب برید

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
قرار نیست بری بچسبی خونه جاری و مادرشوهر فردا برین  هتل بگیرین نهایت میرین ی سر میزنین خونش&nbs ...

تو فکن یه درصد مادر شوهرم سرش بشه ک میخوایم بریم بگردیم این حرفا بنظرم اصلا عمدا میخواد پس فردا بیاد چون کارش جوری نیس ک حتما باید بره اما گیر داده پس فردا میرم شمام صب کنید باهم بریم

تو فکن یه درصد مادر شوهرم سرش بشه ک میخوایم بریم بگردیم این حرفا بنظرم اصلا عمدا میخواد پس فردا بیاد ...

شما یروز جلوتر برین  ب اون چه که میگردین یا میشینین خونه  مگه اقا بالاسره واستون تصمیم بگیره

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
عزیزم دل همسرتو نشکون .با دور روز خوندن واقعا تاثیری تو ازمونت ایجاد میشه؟ برو باهاش لذت ببر.اگه خون ...

شوهرم میگه مونده فردا صب بریم شب برگردیم بازم میخوام تو باهام باشی

کارشم خیلی مهمه یعنی سرنوشتمون عوض می شه اگه بشه میگه اگه تو باشی من بهتر میتونم کارمو بکنم

دلم میگه برو گناه داره اما نمیدونم

شوهرت شرکتیه ؟ بگین از طرف شرکت ماموریت بوده خرج هتل با اوناست 

به شوهرت بگو به شرط اینکه هتل برین میای 

دیگه بقیشم خودش جواب بده 

برو باهاش

منم شوهرم میره شهر دیگه ماموریت باهاش میرم 

همینکه چند ساعت کنار هم هستیم خودش خیییلی خوبه 

برید بگردید کلی عکس بگیرید خوش بگذرونید 

برای تجدید رابطه خیییلی خوبه 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن