2777
2789
عنوان

اگه..

42 بازدید | 11 پست

اگه تو صفحه بلاکی اکست پیام داده باشی و حرف دلتو زده باشی 

یهو بگه تو چرا هنوز بهم پیام میدی

چ جوابی از ته قلبت داری بش بدی :)

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون اسکلم

خخخخ دیگه به حال خودت رهات میکنه نه بدون شوخی چی میگی

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 
خخخخ دیگه به حال خودت رهات میکنه نه بدون شوخی چی میگی

نمیدونم
هیچوقت نمیخوام پیام بدم به کسی که بلاکم کرده و اهمیت نمیده بهم حتی اگه دلم براش خیلی خیلی تنگ شده باشه

9teen ── .✦ 

گفتم شاید ریشه این درخت برای بارور شدن منتظر یه چیکه آب باشه ولی حالا فهمیدم  ریشه پوسیده است&n ...

معنیشم میگی دقیق ک بفهمم؟ لطفا

معنیشم میگی دقیق ک بفهمم؟ لطفا

منظورم این بود که حس کردم این درخت (عشق ما) منتظر یه چیکه آب(یه توجه از طرف یکیمون) باشه ولی حالا فهمیدم درخت عشقمون از ریشه پوسیده است و مشکل ما با حرف و توجه حل نمیشه

البته احتمالا شما متوجه نشدی ایشونم نفهمه کنایش رو

منظورم این بود که حس کردم این درخت (عشق ما) منتظر یه چیکه آب(یه توجه از طرف یکیمون) باشه ولی حالا فه ...

جمله اخرت رو نفهمیدم عزیز یعنی اگ گفت براش توضیح ندم منظورمو؟؟

منظورم این بود که حس کردم این درخت (عشق ما) منتظر یه چیکه آب(یه توجه از طرف یکیمون) باشه ولی حالا فه ...

از خودت گفتی یا جایی شنیدی؟

جمله اخرت رو نفهمیدم عزیز یعنی اگ گفت براش توضیح ندم منظورمو؟؟

منظور اینه که من فکر می کردم مشکل ما اونقدر جدی نباشه عشق بینمون اونقدر زیاد باشه که با این مشکلات از پا نیفتیم فوقش قهرمون زود تموم شده اما حالا با این رفتارات فهمیدم که نه مشکل بزرگتر از این حرفاس.این رابطه خیلی وقته خراب شده.منم بیخودی زور میزنم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز