2777
2789

منم اولش دوقلوهام ابله مرغون گرفتن الانم دخترم 

پریروز یه دوش گرفتم شبم تو هوای آزاد خوابیدم صبح ک بیدار شدم یه گلو درد شدید داشتم و کم کم دیگه تب و لرز و بدن درد و سر درد شدید تا الان حالم خیله بده بنظرتون سرما خوردم یا ابله مرغون گرفتم. .؟

ما چیز زیادی نمی خواستیم، تنها سرزمینی که اندوهش ما را نکشد....

احتمالا گرفتی 

من بچه بودم گرفتم تب شدبد داره ولی گلو درد نداشت

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبله مرغونه منم اولش گلو درد و تب و لرز داشتم

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

والا تو ده سالگی گرفتم 

یادمه گردنم خارش داشت تو راه مدرسه مدام دستم رو گردنم بود حس میکردم پشه نیشم زده 

از عصر همون روز تب و لرز شروع شد و بی حالی زیاد 

دقیقا هم روز اول امتحانات ترم دوم بود یادش بخیر 🤣🤣

اون سال معدلم 19/96 شد 

ای خدا 😍 دلم برای بچگیام تنگ شد بخدا

بچه هام علایم اولیش با گلو درد وسرما خوردگی شروع شد

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
احتمالا گرفتی  من بچه بودم گرفتم تب شدبد داره ولی گلو درد نداشت

والا بچه ک بودم خواهرم شدید گرفت ولی یادم نیست من گرفتم یا ن مامانم یادش نیس😕

ما چیز زیادی نمی خواستیم، تنها سرزمینی که اندوهش ما را نکشد....