2777
2789
عنوان

خوشگلی یا پس انداز؟

321 بازدید | 21 پست

خانمهای عزیز من یه مقدار پس انداز دارم، نمیدونم با پولم به خودم برسم مثلا باشگاه برم و مکمل اینا کنم، فیلر تزریق کنم و... گوشیمو آیفون کنم؟ 

یا طلاهامو نگه دارم؟ نظرتون چیه؟ شما باشید چیکار میکنید 

البته اینم بگم وضع مالیم جورییه که مثلا یه ماه زیاد پول دارم یه ماه کم میارم یعنی درآمدم مشخص نیست 🤦🏻‍♀️نمیدونم بازم میتونم جمع کنم یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه اه گوشی آیفون میخوای چیکار آخهههههه

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

یه کوچولو به خودت برس

اصلااااا آیفون نخریاااا

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

دوتاش باهم 

یه کم به خودت برس یکم هم گس انداز 

همه کارا رو یهو نکن دستت خالی شه 

مثلا این ماه باشگاه برو ماه بعد پس انداز کن ماه بعدش فیلر ماه بعدش طلاهاتو بیشتر کن ماه بعدش یکم پول گوشیو بذار کن و همینجوری اهسته و پیوسته 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

پس انداز یه مقدارشم هر سری برو یه کار کوچیک زیبایی انجام بده

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

ببین من هم اینوری ام هم اونوری 

مثلاً ۲۰گزم طلا میخرم 

بعد میگم خب حالا نوبت خودمه بینیمو عمل کردم 

باز بیست گرم طلا خریدم 

دندونمو کامپوزیت کردم 

ورزش و خونه ام میتونی بکنی هزینه باشگاه و بده برای تغذیه 

و تغذیه خفن داشته باش