2777
2789
عنوان

خانومایی که رنگ پوستتون سبزه هست می آیید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 2168 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش من زن سبزه گرفته سبزه تند و راضیم هست خودش سفیده معمولا ادم جذب مخالف خودش میشه دیگه همیشه ه ...

منم شوهرم سفیده اما من سبزه هستم.

خانواده شوهرم همش میگن شوهرم از من خوشگل تر و سر تره

دخترم کاملا سفید پوسته عزیزم تو فامیل به سفید برفی معروفه با اینکه من سبزه ام شوهرمم گندمی روشنه

من دخترم هم پوستش مثل خودم سبزه هست خیلی غصه میخورم براش هرکی میرسه بهم میگه خیلی سبزه هست

من سبزم وتو این چند سال حرفی جز اینکه بگه سبزه جذاب منی نگفته

ولی دخترم از خودم سبزه تره 😎😁گاهی که میگه رنگ بدنش به تو رفته به شوخی میگم مگه زشته؟ 😕

بعد سریع میگه نه وفلان و این حرفاا ولی تو این چند ماهی که بچم به دنیا اومده گاهی میگم شاید اینم دلش سفید میخواد☹️

ولی باز به این نتیجه میرسم که از سفیدای دورم قشنگترم😑(سفیداناراحت نشن یه وقت) دلم ارووم میشه

من دخترم هم پوستش مثل خودم سبزه هست خیلی غصه میخورم براش هرکی میرسه بهم میگه خیلی سبزه هست

اشکال نداره عزیزم مواظب باش پیشش نگی اونم ذهنیتش خراب شه تا میتونی به بچه اعتماد بنفس بده هر جام هرکی گفت سفت و محکم جلوش وایسا بگو همینجوری برامون عزیزه و قشنگه تا دیگه کسی جرات نکنه نظر بده

ولی هرجا میری براش ضدافتاب کودکان بزن 

اصلا این طور فکرنکن فکرتو کم کم اعتماد بنفس وعزت نفس بچتو میسازه! 

من پسرم از همه لحاظ عالیه ماشالله وهمه انتظار داشتن دخترمم همون شکلی بشه ولی همه رو غافلگیر کرد 😄

وقتی همش بگی قشنگ مامان یا چیزای خوب بهش بگی به بقیه هم القا میکنی که بهترینه

منم شوهرم سفیده اما من سبزه هستم. خانواده شوهرم همش میگن شوهرم از من خوشگل تر و سر تره

ن والا ما اصلا نمیگیم البته زن دادشمم خوبه چهره ش

اصلا مقایسع کار درستی نیس

اگه سرتر بود چرا تورو گرفتن براش

حتما بهتر از تو براش نبوده