2777
2789
عنوان

میشه بیاین لطفا

134 بازدید | 18 پست

اول از همه بگم دخترم و طرفمم دختره یعنی فقط رفیق ساده هستیم تو دانشگاه باهم دوست شدیم من گفتم آیدی اینیستاتو بده دوست شیم خیلی خوشم میاد ازتو فلان وقتاییکه بهش پیام میدم خیلی صمیمی حرف میزنه جوری که فکر میکنم خیلی صمیمی شدیم ولی مشکل اینه همیشه من پیام میدم یعنی اصلا تو این ۴ ماه اون پیام نداده هی من پیام میدم چخبر چیکار میکنی به نظرتون دلیلش چیه یه بارم گفتم بریم بیرون گفت خب خبر میدم دیگه ولی خبری نشد اصلا پیام نمیده چیکار کنم یعنی منم بهش پیام ندم اینجوری دوستیمون تموم میشه 

به نظر شخصی من

شاید بتونی با خودش مطرح کنی البته بستگی به طرف و جنبه اش هم داره

دوماً پیام نده دوستی اینجوری تموم شده بهتره.خودم هم که الان تایپ می کنم درگیر این مشکل هستم.ولی خب آدم باید با کسی دوست باشه که قدرشو بدونه

سوما شاید یکم زیادی پیگیری این باعث میشه طرف ازت زده شه

چقدر بهش پیام میدی؟

چهارما ارتباطت رو قطع نکن باهاش کمتر کن برو دوست دیگه پیدا کن 

خب تموم بشه چی میشه؟! 

چه فعل و انفعالاتی تو ذهنتون رخ میده که از غرورتون واسه یه غریبه میگذرید و فک میکنید باید با همچین آدمایی همراه بشید؟

حیف اسم دوست که به همچین اشخاصی گفته میشه ...

هیچکس بیشتر از خودت حسرت به دلت نمیذاره آدمی‌زادِ طفلی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر شخصی من شاید بتونی با خودش مطرح کنی البته بستگی به طرف و جنبه اش هم داره دوماً پیام نده دوس ...

اصلا نمیدونم چطور شده خیلی به دلم نشسته یه بار بهش گفتم انگار نمیخوای باهام حرف بزنی بهم بگو خب کلی عذر خواهی کردی نه به خدا چرا دوست نداشته باشم حرف بزنیمو فلان زیاد بهش پیام نمیدم یک ماه یه بار دو هفته یه بار یه ماه پیام ندادم گفتم بذار شابد خودش یه حالی بپرسه یه پیامی بده ولی هیچی به هیچی یعنی به نظرت پیام ندم دیگه بیخیالش بشم؟

خب تموم بشه چی میشه؟!  چه فعل و انفعالاتی تو ذهنتون رخ میده که از غرورتون واسه یه غریبه میگذری ...

یخورده که اعتماد به نفست کم باشه و خانواده تو سرت بزنن و چند وقتی تنها مونده باشی بعد اون طرف هم یه آدم یخورده روابط اجتماعی بالا باشه .

درمورد ایشون حرف نمی زنم خیلی دیدم کسانی که این مشکل رو دارن صرفا چون اعتماد به نفسشون در گرو همراهی با اون فرده

خب تموم بشه چی میشه؟!  چه فعل و انفعالاتی تو ذهنتون رخ میده که از غرورتون واسه یه غریبه میگذری ...

به خدا اصلا من خیلی ادم مغروری بودم حتی واسه خانوادم ولی نمیدونم چطور شد خیلی وابستش شدم خیلی صمیمی حرف میزنه ولی خیلی حس بدی بهم دست میده هی من پیام میدم چیکار میکنی چطوری ولی حتی اگه من ماه ها پیام ندم نمیده یعنی دیگه بهش پیام ندم؟ 

یخورده که اعتماد به نفست کم باشه و خانواده تو سرت بزنن و چند وقتی تنها مونده باشی بعد اون طرف هم یه ...

دقیقا اعتماد به نفسم خیلی کمه همه چیو تهش میندازم گردن خودم هی میگم خب تو زشتی تو فلان کارو کردی اون چرا باهات دوست شه حرف بزنه اون به اون خوشگلی تو اینجوری بعد اطرافیان میگن بابا تو از اون خیلی بهتری چرا اینجوری میکنی🥲🥲

با چند نفر غیر اون دوستی؟ اون با چند نفر غیر تو دوسته؟

من خیلی ادم اجتماعیم یعنی باهمه دوستم یه جورایی ولی اون یه جور دیگه به دلم نشسته اون هم باهمه در حد دوست معمولی حرف میزنه اجتماعیه ولی دوستای صمیمیش خیلی کمن

دقیقا اعتماد به نفسم خیلی کمه همه چیو تهش میندازم گردن خودم هی میگم خب تو زشتی تو فلان کارو کردی اون ...

یکی اینکه اولا اعتماد به نفست رو ببر بالا.دوما ببین طرف فقط یه دوسته گاهی وقتا ما محبتی که از خانواده ندیدیم می‌خوایم با محبت دیگران جبران کنیم با آدمای دیگه دوست شو اولش ممکنه بلد نباشی چیکار کنی به مرور زمان دستت میاد دوسه بار دعوا می کنی دوبار قطع رابطه می کنی تا بعدش یادمی گیری چجوری دوست پیدا کنی.همه دوستیا صرفا برا صمیمی شدن نیستن.یکم زوده برا صمیمی شدن.تو هم زود داری بها میدی و حساب می کنی رو دوستیتون.

اعتماد به نفس مهمترین چیزه.اینو با گوشت و پوست و خون لمس کردم.

به خدا اصلا من خیلی ادام مغروری بودم حتی واسه خانوادم ولی نمیدونم چطور شد خیلی وابستش شدم خیلی صمیمی ...

ببین بعضی آدما هیچوقت اول پیام نمیدن یکیش خود من. دلیلشم این نیس ک فک کنم شخص خاصیم نه فقط با خودم میگم شاید مزاحم بشم و ازین فکرای مسخره. اما اگ بهم پیام بدن سرد نیستم اتفاقا خودم چت و ادامه میدم . ولی اینی ک تو گفتی یچیز دیگه‌ست چند وقت پیام نده یا میره برا همیشه یا اگه دلش تنگ بشه خودش میاد پیام میده🤷🏻‍♀️

من خیلی ادم اجتماعیم یعنی باهمه دوستم یه جورایی ولی اون یه جور دیگه به دلم نشسته اون هم باهمه در حد ...

به نظرم اون برعکس توئه چیزیه که تو میخوای باشی برای همین خوشت اومده تو یه دوست صمیمی میخوای و اون اینو داره یه سری ویژگی های دیگم هست که حس کمبود اونا رو تو خودت داری و اون این ویژگی ها رو داره

یکی اینکه اولا اعتماد به نفست رو ببر بالا.دوما ببین طرف فقط یه دوسته گاهی وقتا ما محبتی که از خانواد ...

مرسی عزیزم به خاطر وقتی که گذاشتی🥲 یعنی باید دیگه پیام ندم؟

یخورده که اعتماد به نفست کم باشه و خانواده تو سرت بزنن و چند وقتی تنها مونده باشی بعد اون طرف هم یه ...

من خودم الان تو این برهه از همیشه تنهاترم یعنی هیچ دوستی ندارم دیگه که باهاش برم این ور اون ور. یا حتی حرفای روزمره و عادی بزنیم. ولی خب از طرفیم نمیتونم با همچین ادمایی جور شم. نمیدونم

به نظرم اون برعکس توئه چیزیه که تو میخوای باشی برای همین خوشت اومده تو یه دوست صمیمی میخوای و اون ای ...

نه منم دوست صمیمی دارم ولی میخوام با اینم صمیمی بشم خیلی خوشم اومده اونم خیلی خوب رفتار میکنه ولی اگه خودم پیام بدم اصلا اون پیام نمیده هی میگم خب شاید اخلاقشه بعد میگم اخه نمیشه که تا کی من باید همیشه پیام بدم اون یه حالی نپرسه اگه من پیام ندم انگار منو اصلا نمیشناسه