2777
2789
عنوان

هستی؟

51 بازدید | 7 پست

@dr_maryam عزیزم حالت خوبه؟

فکر کنم چند وقت پیش بهم گفتی ما دوتا لیاقت دکتر شدنو توی خودمون نمیبینیم برا همین درس نمیخونیم

قرار شد خبر قبولیمونوبدیم به هم

دعا میکردم همیشه برات حالت خوبه؟

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

سلام عزیز دلممممم

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

حالت چطوره گلییی⁦❤️⁩🥺

ایشالله 

نگران نباش ما آرزویی داریم و کوتاه نمیایم و پاس وامیستیم

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالت چطوره گلییی⁦❤️⁩🥺 ایشالله  نگران نباش ما آرزویی داریم و کوتاه نمیایم و پاس وامیستیم

قربونت برم آخه من

چقد دلم تنگ شددده بود واست

انقد دعا میکنم برااات😍😘❤

قربونت برم آخه من چقد دلم تنگ شددده بود واست انقد دعا میکنم برااات😍😘❤

عزیزمییییییی

بوس بهت ایشالله خبر قبولیتو بزنی تگ کنییی منو

عزیزمییییییی بوس بهت ایشالله خبر قبولیتو بزنی تگ کنییی منو

فدات بشمممم خببب

ایشالا هردومون😍