2777
2789

خانما من یه بچه ۲۳ماهه دارم.خیلی برای دندوناش اذیت بود ولی خداروشکر دراومد همش.یدونه دندون نیش آخریش هم تازگی دراومد.

از موقعی که دندونش دراومده تقریبا۴-۵روزه غذا نمیخوره.

نمیدونم چیکار کنم لطفا اگه راهکار دارین بگین

ما مامانا کلا حساسیم بچه گشنش بشه خودش میاد میخوره مثل خودمون منم پسرم دهنش آفت زد هفته ی پیش یه روز کامل غذا نخورد کلی حرص خوردم بعد دیدیم با ابنکه خیلی اذیت میشه ولی با گریه ی لقمه ی لقمه میخورد دلم واسش کباب شد خیلی خیلی گشنش شده بود از اونروز مثل قبلا داره غذاشو میخوره ی وقتایی بچه ها هم مثل ما درد دارن نباید خیلی مجبورشون کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی بچه ها بعد از بیماری یا دندون یا بیخوابی و ....

غذا نمیخورن 

صبر داشته باشید 

بزور غذا ندید 

ماست شیرین و خنک و پروبیوتیک بهش بدین 

سیب زمینی تفت بدین با ماست 

لیموترش دستش بدین رو غذا بریزن 

ی دوره شربت زینک اشتها رو باز میکنه

گاهی با انیمیشن  یا اسباب بازی یا ماشین سواری یا رفتن به پارک سرگرم کنید و غذا بدید

تب و..  هم داره؟  

شاید مشکل گوارشی گرفته.  

البته گرما هم رو بعضی تاثیر داره.  کم اشتها میشن.  چیزهایی مثل سالاد الویه و سالاد ماکارانی  و آب دوغ خیار و...  رو امتحان کن.  سالاد ها رو بذار با دست بخوره.  

دندون نیش خیلی برا بچه های من سخت بود خیلی اذیت شدن شاید برا بچه شما اذیتش بعدشه باهاش بازی کن یکم ب ...

پسر منم کلا خیلی بد دندون بود.ولی سر دندون نیش که دیگه واقعا پوستمو کند.

طفلی خودشم خیلی اذیت و کلافه بود.

ما مامانا کلا حساسیم بچه گشنش بشه خودش میاد میخوره مثل خودمون منم پسرم دهنش آفت زد هفته ی پیش یه روز ...

من مجبورش نمیکنم ولی اخه ۴-۵روزه الان چیزی نمیخوره.

اخه مگه میشه گشنش نشه!

خیلی سر غذا نخوردنش حرص میخورم

من مجبورش نمیکنم ولی اخه ۴-۵روزه الان چیزی نمیخوره. اخه مگه میشه گشنش نشه!  خیلی سر غذا نخورد ...

الههی شربت اشتها هم خوبه..من پسر بزرگم به دید خودم لاغر بود فقط درحال سیرکردنش بودم وزنشو چک میکردم الان اضافه وزن داره ۹ سالشه دومی رو به توای خودش گذاشتم خداروشکر گشنه باشه میخوره نخوره هم خیلی اصرار نمیکنم..