2777
2789
نوجووونا که تکلیفشون معلومه قبل مغزشون هرموناشون حرف میزنه

بله.🤣🤣

ولی بعضی از این نوجوون ها وارد سنین جوونی هم که میشند، باز هم فکر میکنند هر چی تو سریال های تاریخی کره ای دیدند واقعیت داشته. 

تو نوجوونی هم بعضی هاشون وقتی فردی میگه فلان سریال تاریخی کره ای با تاریخ واقعی کره فرق داره، حمله میکنند بهش. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین منظور کلی من اینه اگه این موضوع رو نشون میدادن که مختار جای بابای زنشه به مزاج ما خوش نمیومد پس ...

بله. شاید به خاطر این که حواس بینندگان نره دنبال این که چرا پدر زن و داماد همسن اند و از اصل سریال و ماجراهای تاریخیش غافل نشند، مختار رو جوونتر نشون دادند. 

ولی باز هم این تغییراتی که گفتید اون قدر  شدید و زیاد نیست که ماجرای تاریخی عوض بشه. 

اما کره ای ها بخش زیادی از ماجرای تاریخی رو عوض میکنند تو سریال. 

باز هم نمیشه گفت مختارنامه اصلا سریال معتبری نیست. خیلی جاهاش کاملا واقعی و بر اساس واقعیت های تاریخی هست. بیشترش درست و واقعیه. 

ولی دلیل نمیشه چون یک سریال تاریخی ایرانی یک سری تغییرات کمی توش داده شده، در مورد تغییرات زیادی که سریال های تاریخی خارجی میدند، اصلا حرف نزنیم. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره تاریخ بلخره تحریف توش زیاده این یه داستانیه که از ذهن نویسندش اومده، حالا یکم تاریخ هم قاطیش کر ...

بله. ولی کره ای ها دیگه تاریخ واقعیشون رو خیلی تغییر میدن. کلا یک تاریخ دیگه از خودشون خلق میکنند. ادم دیگه انتظار تا این حد تغییر دادن تاریخ رو به اسم جذاب کردن سریال یا هر چیز دیگه ای نداره. 

شاهنامه منظورم نبود  یه چند هزار سال برو عقب تر

منظورتون چی بود پس؟