2777
2789

آیا دخالتی میکنید یا سرتون میندازید پایین و به زندگی پر از مشکلات خودتون میرسید؟

زن داداش اولم خانوم خیلیییییی خوب و مهربونی هستن دختر خاله‌م و عموم میشه ، و یکجورایی عزیزکرده خانواده‌م

از سن پایین وارد خانواده‌مون شد و حسااااابی جایگاه خوبی داره و همه قبولش دارن

یعنی اینجور که اگر کسی حرفی راجبش بزنه به شدت باهاش برخورد میشه. حتی من

ولی اماااان از حماقت‌های داداش دومم

که چشم و گوشش دنبال حرف‌ها و نظرات خواهر بزرگه و زن داداشم هست.

داداشم به واسطه دخترخاله‌ دیگه‌م با دوست صمیمی دوران دانشجویی دخترخاله‌م آشنا شدن و دوست شدن کم‌کم رابطه‌شون ازدواجی شد

انقد که رابطه بینشون قشنگ بود و دوست بداری 🥲

ولی از اول اول اوللل این خانم برادر بزرگه‌م و خواهر بزرگه‌ خودم تو هر زمینه‌ای درموردشون دخالت کردن و نظر دادن

بخدا هربار قلبم به درد میومد ولی کاری از دستم برنمیومد

بعد هزار جور دخالت الان چیو گنده کردن؟؟؟

اینکه پدر دختر خانم با خانواده همسرش بحث و دعوای بدی سر ارث و میراث خانمش داشته

فک کنید دایی دختر خانم کلی پشت سر خواهر خودش و شوهرش بد گفته که اینا میخواستن مال پدرم بالا میکشن و ح ر ا م   خورن 

درحالی‌که طبق گفته دختر خانم واقعیت اینه که دایی‌ها حق ارثیه دو تا خاله‌ها رو ندادن اصلا

متاسفم واسه اون دایی که بخاطر مال دنیا حاضره به زندگی خواهر زاده‌ش بد کنه

انقد که حالم بد میشه این چیزا رو میبینم و کاری نمیتونم بکنم چون همسر خودم اخلاق تلخی داره و همه‌شششش بهم تشر میره تو دخالت نکن تو سرت به زندگی خودت باشه 

فقط یه دختر که از دخالت‌های اطرافیان همسرش ضربه خورده باشه میفهمه چقد که سخته 💔💔

بنده خدا اون دختر خانوم 

به خاهر و زنداداشت خیلی اروم و غیر مستقیم بگو دخالت نکنن 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خالت یا دختر خانم قسمت ارثیه زو اصلا متوجه نشدم منظورت با کیخ

دختر خانم

دایی‌ش پشت سر پدر و مادرش حرف زده که دامادمون ( یعنی پدر دختر خانم ) با سندسازی و جعل اسناد میخواسته مال پدرم رو بالا بکشه و آدمای ح ر ا م خواهری هستن

دختر خانم دایی‌ش پشت سر پدر و مادرش حرف زده که دامادمون ( یعنی پدر دختر خانم ) با سندسازی و جعل ...

حالا زنداداشتون پشت سر این دختر حرف میزنن؟

حرف پدر دختر درسته یا داییش ؟

🩵🪸

حالا زنداداشتون پشت سر این دختر حرف میزنن؟ حرف پدر دختر درسته یا داییش ؟

زن داداشم و خواهرم حرفایی میزنن که والا هرکی دیگه بود ترس برمی‌داشت 

همین الان دارن تو گوشش میخونن اگر واقعا اینجور باشه چی ؟ تو با آبروی خودت داری بازی میکنی و بعدها که واقعیت رو فهمیدی پشیمون میشی

من نمیدونم ولی ظاهر زندگی دختر خیلی ساده و معمولی‌ان آدمای مهربونی هستن 

زن داداشم و خواهرم حرفایی میزنن که والا هرکی دیگه بود ترس برمی‌داشت  همین الان دارن تو گوشش می ...

تو میتونی ب زنداداش و خواهرت بگی اون طرف قضیه رو هم‌نگاه کنن ، از کجا معلوم پدره ارث پدر زنشو کشیده بالا !؟

در واقع که دو تا احتمال وجود داره

یا واقعا اینطوره ، یا دارن به پدرش تهمت میزنن

برادرت هر دو حالت رو باید بسنجه

البته کار پدره به دختر ربطی نداره، و خیلی ظلم میشه به دختر که بخاطر این مشکل بخوان کات کنن

🩵🪸