2777
2789

سوال:سلام مامانا دیروز رفتم سونو فقط،بخاطر وزنش . سر خود رفتم . گفت مایع دور جنین ۷ هست . برو ان اس تی . رفتم ان اس تی دادم گفت نرماله . خیلی استرس گرفتم . تجربه ای دارید شما؟ بچه هم از صبح حرکاتش کم بود ولی بعدش که غذا و ابمیوه خوردم حرکاتش زیاده .قبل از این موضوع  دکترم برای دوشنبه وقت عمل داده بود ... که برم بستری بشم برای سزارین 

الان از استرس دارم میمیرم . از دیروز کلی آب و دلستر خوردم 

توی این سه روز اتفاقی میفته به نظرتون؟

ماه های آخر حرکات نی نی کمتر میشه چون بزرگتر شده جا زیاد نداره نگران نباش. خب وقتی دوشنبه وقت عمل داری نگران نباش استرست برای زایمان هست منم اونجوری بودم مخصوصا روزی که قرار بود فرداش برم زایمان داشتم از حال میرفتم اصلا نگران نباش

🦠

وزنشم نرمال بود. امروزم از صبح بعد از صبحانه ب حرکاتش توجه کردم دو سه تا حرکت داشت. دکترمم یکشنبه میاد تا اون موقع چیکار کنم . دیروزم بیمارستان رفتم گفت زیر ۵ رو بستری میکنیم . خیلی سردر گمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.