2777
2789
عنوان

مامان اولی نترس 🌹

160 بازدید | 4 پست

سلام 

من وقتی باردار شدم خیلی میترسیدم بلد نبودم پوشک عوض کنم بلد نبودم حتی بچه بغل کنم بچه شیر بدم چطور حمام ببرم چطور لباس تنش کنم چقدر تنش کنم هیچی هیچی صفر 

هیچ نی نی اطرافم نبود

خواهر نداشتم مادرم مریض بود بسیار نگران بودم 

بچم که دنیا اومد توی تخت فقط گریه میکردم که خدایا من با این طفل معصوم کوچولو چکار کنم طوری که هر کی می اومد دیدنم به گریه می افتاد

اگه این دغدغه رو داری اصلا ناراحت نباش

شیر دادن تو بیمارستان یادت میدن تازه خود نوزاد بلده کارشو‌

اخر اخر اخر اخرشم نگرفت غصه نداره شیرخشک هست بسیار غنی و‌عالی پس اصلا غصه خوراک نوزادت نباش

پوشک هم بزن اینترنت یه دفعه فقط یک دفعه انجام بدی بلد میشی

پاشم یبار بشوری دیگه بلد میشی 

حمام کردن دفعات اول استرس اوره اگه کسی بود کمکت کنه ک هیچ وگرنه با شوهرت اگه خواستین من یادتون میدم خیلی راحته 

موقع غذا خوردنشم ک بشه خانه بهداشت قدم به قدم بهت یاد میده چی بدی چقدر بدی کی بدی چجور بپزی 

خلاصه که بعد یک ماه خودت یپا مامان کاربلد میشی 

اصلا غصه نخور خب؟ 

از طرف یه مامان اولی 💕

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینایی که گفتی واقعا راحته چیز خاصی نداره  منم تو شرایط تو بودم تو یه شهر دیگه البته

اره ولی برای مامان اولی بی تجربه که تازه زایمان کرده سخت به نظر میاد کاش کسی بود قبل زایمانم همین حرفا رو بهم میزد و ارومم میکرد 

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال